Nuntă Radu Mazăre. Ultimele detalii: Cerere depusă la Primăria Sector 5
Autor: Mihai Ciobanu | Publicat pe: 20 iun 2019, 11:21
WhatsApp
Radu Mazăre
Radu Mazăre
Mihai Mazăre, fratele lui Radu Mazăre, cel care se ocupă de organizarea cununiei civile a celui din urmă la penitenciar, a oferit ultimele detalii despre eveniment. 

Mihai Mazăre a povestit, la România TV, care sunt ultimele pregătiri care s-au făcut pentru cununia civilă a lui Radu Mazăre cu iubita sa, în penitenciarul Rahova. 

"Nu poate fi o nuntă la penitenciar. E vorba doar de o ceremonie de cununie simplă, la care vor participa zece membri ai familiei şi cei doi în cauză: Radu şi Roxana. Verighetele mi-au ajuns mie astăzi dimineaţă, ele sunt plătite de mine. Sunt cadoul meu, eu oricum voi fi cel care va semna ca martor la cununia civilă. Cununia religioasă nu va fi deocamdată, vom vedea cum mai evoluează lucrurile; poate o va face când va termina perioada de detenţie", a declarat Mihai Mazăre.

"Radu Mazăre va fi îmbrăcat cu costumul cu care merge şi la Înalta Curte, pentru că nu îi permit condiţiile să aibă o altă ţinută şi să o aibă în penitenciar. Nici nu ar avea nevoie de ea, i-ar ocupa loc acolo. Urmează să depună avocata astăzi cerere la Primăria Sectorului 5 şi să vedem dacă primăria va avea disponibil un ofiţer de stare civilă; în principiu am vrea ca această cununie civilă să o ţinem pe 10 iulie", a mai declarat Mihai Mazăre.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?