Nuntă în spital. Medicii au organizat totul în doar 24 de ore
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un cuplu s-a căsătorit într-un spital. Evenimentul a fost organizat chiar de medici.

Un pacient bolnav aflat în fază terminală s-a căsătorit cu iubita sa într-un spital din Anglia, scrie BBC. Nunta a fost organizată de medici în doar 24 de ore. 

Chas Hobbs, în vârstă de 67 de ani, a vrut să își oficializeze relația de 13 ani pe care o are cu Shirley Reason, în vârstă de 73 de ani, înainte ca ciroza de care suferă să se agraveze și mai mult. Doamna Hobbs a spus că personalul a depășit „orice așteptări pe care ți le-ai putea imagina” pentru a planifica o ceremonie și un mic dejun de nuntă.

„Abia de curând ne-am decis să ne căsătorim, dar știam că nu pot să-mi asum singură aceste aranjamente. Echipa m-a răsfățat, mi-a aranjat părul, a decorat grădina privată din afara camerei lui Chas și a făcut un tort decorat cu fluturi.”, a spus mireasa.

"Timpul pe care îl au împreună este prețios, așa că a fost important să-și facă ziua nunții cât mai specială. Nu era un ochi uscat în cameră.", a declarat unul dintre medici.

Gestul medicilor i-a impresionat pe cei doi bătrâni, bucuroși că au avut parte de un eveniment atât de frumos.

"This is what makes hospice care special. The time they have together is precious." A patient's wish to get married has...

Publicată de Havens Hospices pe Luni, 21 septembrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel