Nuntă în aer liber. 5 probleme pe care le-ai putea întâmpina
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Nuntă în aer liber / Imagine de Pexels de la Pixabay
Nuntă în aer liber / Imagine de Pexels de la Pixabay
O nuntă în aer liber parcă sună mai bine decât una clasică, în spațiu închis, în special când vremea e frumoasă. Totuși, dacă vrei să organizezi evenimentul astfel, trebuie să ții cont de cinci probleme pe care le-ai putea întâmpina. 

În comparație cu petrecerile de nuntă care au loc în spații închise, la evenimentele în aer liber pot apărea câteva provocări. E bine să le cunoști pentru a te putea pregăti din timp, în cazul în care le vei întâmpina. Poate așa nici nu le vei mai privi ca pe posibile 'probleme'. 

Ploaia 

Prima provocare de care trebuie să ții cont atunci când alegi să faci nunta în aer liber este vremea, implicit ploaia. Te poți aștepta la precipitații și dacă ai stabilit data nunții în sezonul cald. Cum ar fi ca, în toiul distracției, să alergi alături de partener și de invitați în căutarea unui loc în care să vă adăpostiți? Poate unora le-ar plăcea acest episod, dar... dacă se strică machiajul? Unde continuă petrecerea dacă Soarele nu-și face rapid apariția din nou? 

Pentru a evita o astfel de situație, ai putea să iei în calcul închirierea unor corturi care să găzduiască nuntașii dacă vremea vă dă planul peste cap. 

Vântul 

Și vântul îți poate strica evenimentul, nu doar ploaia. Poate n-ajungi să alergi pentru a te adăposti, dar sigur nici nu ți-ar plăcea să o faci după decorațiunile din hârtie sau cele florale. Poți evita asta asigurându-te că decorațiunile, de oricare tip ar fi ele, sunt bine ancorate. 

Temperaturile scăzute

Serile pot fi răcoroase chiar și vara, motiv pentru care ai putea să te gândești la o modalitate de a combate temperaturile scăzute. Spre exemplu, poți apela la închirierea câtorva încălzitoare precum cele pe care le vezi de obicei la terase. Nu doar că sunt utile, ci se vor și integra perfect alături de lumini. 

Electricitatea

Ești sigur/ă că vremea nu-ți va da bătăi de cap? Ți-ai luat măsuri? Foarte bine! Ajungem însă la a treia posibilă provocare: electricitatea. În cazul în care rămâi fără lumină sau muzică în timpul evenimentului, ar fi bine să ai la îndemână un generator. Nu-ți vei mai pune problema unei pene de curent sau a unui suprasolicitări a rețelei de electricitate. 

Insectele

Nunta în aer liber se poate transforma într-un adevărat coșmar pentru invitați, mai ales dacă locația este lângă lac. Lumânările sau aparatele pentru combaterea insectelor te pot salva într-o astfel de situație. Așează produsele într-un coșuleț ușor accesibil, iar orice disconfort legat de insecte pe care invitații l-ar putea resimți va fi eliminat, scrie vinenunta.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel