Nuntă de 100 milioane de dolari. Clinton, printre invitați (VIDEO)
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Nunta unui cuplu indian a reușit să lase pe toată lumea cu gura căscată. Printre invitați s-a numărat Hillary Clinton, iar Beyonce a fost vedeta care a cântat atât la ceremoniile de dinainte de nuntă, cât și în ziua căsătoriei.

Isha Ambani, fiica lui Mukesh Ambani, considerat cel mai bogat om din India, posibil chiar și din Asia, s-a căsătorit cu Anand Piramal, fiul lui Ajay Piramal, cel care deține o companie ce valorează 4,2 miliarde de dolari.

De organizarea nunții s-a ocupat tatăl miresei, care a hotărât ca evenimentul să aibă loc la locuința familiei, o casă pe 27 de etaje din Mumbai.

Nunta a excelat prin ceremonii spectaculoase și petreceri, alături de un concert privat susținut de Beyonce, lumini și mii de flori, covorul roșu.

Invitați de seamă


Printre invitați s-au numărat și alte staruri de la Hollywood, Aishwarya Rai, Amitabh Bachchan și Shah Rukh Khan, precum și modelul Natalia Vodianova, fostul secretar de stat al SUA, John Kerry. Hilary Clinton a participat la nuntă, această locuind cu familia Ambani în locuința acestora în timpul vizitelor în acest oraș.

VEZI ȘI Nunta unui cuplu din Vaslui, virală. Sute de oameni participă

Potrivit experților în nunți, toate activitățile au costat în jur de 100 de milioane de dolari, însă alte surse anonime apropiate cuplului au declarat că familia Ambani nu a cheltuit această sumă, ci una mai mică.

CITEȘTE ȘI HOROSCOP. Zodiile care se căsătoresc în 2019

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel