Nunta cu scântei. Viitorii miri s-au cunoscut pe Facebook
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
O poveste de dragoste reală începută în lumea virtuală, asta trăiesc Ionela și Andrei, cuplul care a decis să-și oficializeze relația la ”Nuntă cu scântei”, show difuzat de luni până sâmbătă, de la ora 14.00, numai la Antena 1.

Ionela și Andrei s-au cunoscut pe rețelele de socilizare și s-au întâlnit prima dată când ea a venit la facultate, în București. Un incident legat de cazare a adus-o din prima noapte în casa lui și de atunci au fost de nedespărțit.  Acum, cei doi au decis să-și unească destinele și au vrut să facă acest lucru în cadrul show-ului ”Nuntă cu scântei” de la Antena 1.

Povestea Ionelei este una emoționantă, ea a fost lăsată la bunici de către mama ei, care locuiește de mai bine de 15 ani la Paris, unde și-a refăcut viața, s-a căsătorit și a mai dat naștere unui băiat. Maria, mama Ionelei, consideră că nunta fiicei sale este un prilej pentru a se apropia din nou de aceasta. 

Pe de altă parte, cealaltă Marie, mama mirelui, locuiește alături de copii, le știe dorințele, le cunoaște gusturile, asa că ea reușește să câștige titlul de mamă șefă în organizarea nunții cu scântei. 

Cum va arăta nunta organizată de soacra mare, prin ce emoții vor trece mirii și familiile lor, dar și ce tradiții vor respecta, telespectatorii Antena 1, pot vedea miercuri, 13 septembrie, de la ora 14.00, numai la Antena 1.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel