Nuntă cu fast, oprită de oamenii legii la Caransebeș
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto ilustrativ Pixabay
Foto ilustrativ Pixabay
O nuntă care nu respecta normele de distanțare socială a fost oprită de oamenii legii la Caransebeș. Autoritățile au aplicat și mai multe amenzi operatorului economic la care a fost făcut evenimentul. 

Poliția Municipiului Caransebeș a fost sesizată despre faptul că la o unitate de alimentație publică din localitate, în weekend-ul ce tocmai a trecut, urmează să fie organizat un eveniment privat la care nu se vor respecta normele legale privind distanțarea socială. 

Având în vedere acțiunile în desfășurare, sub autoritatea Instituției Prefectului, la nivelul Poliției Municipiului Caransebeș a fost constituită o echipă comună, din care au făcută parte polițiști, lucrători ai I.S.U., ai D.S.P. și ai D.S.V.S.A., care, între orele 19.00 - 21.00, a verificat cele sesizate.

Ce au găsit oamenii legii și ce amenzi au aplicat

La fața locului echipa a constatat că era în derulare un eveniment privat, o nuntă, care se desfășura pe două terase și în două spații închise. 

Având în vedere încălcarea prevederilor legale aplicabile în perioada stării de alertă au fost aplicate 5 sancțiuni în valoare de 11.100 lei, astfel:
- 2 sancțiuni contravenționale, în valoare de 6600 lei aplicată operatorului economic pentru lipsa triajului și lipsa examenului medical al personalului propriu,
- 2 sancțiuni contravenționale, în valoare de 4000 lei pentru nerespectarea prevederilor legale privind distanțarea socială,
- 1 sancțiune contravențională în valoare de 500 lei pentru încălcarea normelor legale privind PSI.

Oamenii legii au revenit și după miezul nopții 

Întrucât au fost primite mai multe apeluri 112, care reclamau faptul că la acel eveniment privat sunt prezente mai multe persoane, după ora 24.00 echipa de control s-a deplasat din nou la locația respectivă pe care a găsit-o închisă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel