Nuno Espirito Santo, demis de la Tottenham după umilința cu Manchester United. Cine sunt potențialii înlocuitori
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Nuno Espirito Santo, demis de la Tottenham după umilința cu Manchester United. Cine sunt potențialii înlocuitori Captură Foto: Tottenham Hotspur Facebook
Nuno Espirito Santo, demis de la Tottenham după umilința cu Manchester United. Cine sunt potențialii înlocuitori Captură Foto: Tottenham Hotspur Facebook
Eșecul contra lui Manchester United a fost picătura care a umplut paharul pentru Tottenham care a decis luni să îl demită pe antrenorul Nuno Espirito Santo.

Tottenham a pierdut 5 din primele 10 partide din aceste sezon de Premier League, aflându-se  la 10 puncte distanţă de liderul Chelsea Londra, și cu un golaveraj extrem de slab pentru o echipă cu pretenții, 9 goluri înscrise și 16 încasate.

Înfrângerea cu 0-3 contra lui Manchester United din weekend se pare că a fost picătura care a umplut paharul.

'Nuno este un adevărat gentleman şi va fi întotdeauna binevenit aici'

Primii doi oameni din cadrul clubului din nordul Londrei, Daniel Levy și Fabio Paratici, au decis să-l demită pe antrenorul portughez.

"Clubul Tottenham vă informează că Nuno Espirito Santo și stafful său, format din Ian Cathro, Rui Barbosa și Antonio Dias au încetat colaborarea cu noi", scrie pe siteul lui Tottenham Hotspur.

'Ştiu cât de mult şi-a dorit Nuno şi staff-ul său tehnic să reuşească şi regret că am fost nevoiţi să luăm această decizie', a declarat directorul general al lui Tottenham, Fabio Paratici.

Nuno Espirito Santo, numit antrenor la Tottenham Hotspur în luna iunie după ce a părăsit-o pe Wolves

Portughezul, în vârstă de 47 ani, a fost numit antrenor al lui Spurs în luna iunie, când a semnat un contract pe două sezoane cu clubul londonez, după patru ani petrecuţi la conducerea tehnică a echipei Wolverhampton Wanderers.

'Nuno este un adevărat gentleman şi va fi întotdeauna binevenit aici. Ar trebui să-i mulţumim lui şi echipei sale de antrenori şi să le urăm succes pe viitor', a menționat Fabio Paratici.

Antonio Conte ar fi principalul favorit pentru a prelua banca tehnică a lui Spurs

Clubul Tottenam Hotspur a subliniat, totodată, că va anunţat că va comunica în cel mai scurt timp numele succesorului lui Nuno Espirito Santo.

Conform presei britanice, principalul favorit la succesiunea lui Nuno Espirito Santo ar fi italianul Antonio Conte, cu care londonezii au mai negociat şi după demiterea lui Jose Mourinho, însă cele două părţi nu au ajuns la un acord, la momentul respectiv.

VEZI ȘI Fenomenul Ibrahimovic. A marcat golul 400 la 40 de ani în Roma - Milan / Video

Manchester United, victorie în derby-ul etapei cu Tottenham

Manchester United a deschis scorul în minutul 39, prin starul Cristiano Ronaldo. Edinson Cavani a dublat avantajul în minutul 64, după o pasă de la același Ronaldo. Marcus Rashford, introdus în minutul 71, a stabilit rezultatul final.

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel