Numerologia numelui, formula de calcul. Ce simbolizează cifra numelui tău
Autor: Doinița Manic | Publicat pe: 07 sep 2022, 17:36
WhatsApp
Numerologia numelui, formula de calcul. Ce simbolizează cifra numelui tău / Foto: Pixabay, de ArtTower
Numerologia numelui, formula de calcul. Ce simbolizează cifra numelui tău / Foto: Pixabay, de ArtTower
Află în articol secretele ascunse în numele tău, cum afli cifra și ce simbolizează.

Poți vedea cu ajutorul acestui articol felul în care literele din numele tău se conectează cu cifrele, dând naștere unui val de interpretări ale posibilităților destinului tău. 

Ca să afli ce cifră te reprezintă, trebuie să calculezi, atenție, folosind numele întreg care ți-a fost dat la naștere!

Urmărește cu atenție cărei cifre îi corespunde fiecare literă din numele tău:

1: A, J, S          2: B, K, T          3: C, L, U          4: D, M, V          5: E, N, W

6: F, O, X          7: G, P, Y          8: H, Q, Z        9: I, R

Să luăm un exemplu:

ALINA POP 1+3+9+5+1+7+6+7= 39      3+9 = 12       1+2 = 3

Numărul destinului din numerologia numelui Alinei Pop este 3. 

Dacă numărul care iese la final este 11, 22 sau 33, atunci, acesta nu va mai fi redus, ci va fi luat ca atare, fiind număr maestru, considerat a fi foarte puternic. 

Numerologia numelui 1

Este vorba la tine despre conducere, abilități de leadership, pasiune și nevoie de perfecționism. Ai o sete de putere greu de controlat uneori. Poate că excesul de stres nu te ajută și s-ar putea să ai nevoie de echilibru. Încearcă să nu mai ceri atât de mult de la tine, vei ajunge să îți descoperi întregul potențial. 

Numerologia numelui 2

Ție îți place enorm de mult să fii liantul între oameni. Ai nevoie să vezi armonie și pace în jurul tău, ești cel care ține echipele sudate. Ești isteț, dar și plin de compasiune. Nu îți place să îi judeci pe ceilalți și dai mereu dovadă de empatie. Va di nevoie să înțelegi că nu e mereu bine să depinzi de calmul celorlalți. La final, vei înțelege că te ai doar pe tine. 

Numerologie numelui 3

Îți place să îi ajuți pe ceilați să își găsească drumul în viață. În același timp, le ești sprijin și ai o tendință ieșită din comun către a te sacrifica pentru binele altora. Ești un izvor de inspirație, mai ales prin unicitatea ta. Însă ai nevoie de echilibru, de asemenea. Învață să te vindeci și pe tine însuți. 

Numerologia numelui 4

Ești printre cei care lucrează la construcția lumii. Ai nevoie de siguranță în viața ta. Vrei să creezi o fundație solidă în orice domeniu, fie el dragoste, prietenie, serviciu sau casă. Gândești mult și creezi sisteme în mintea ta. Asta poate duce la faptul că s-ar putea să gândești prea mult. Ai nevoie să te mai ocupi și de clipa de acum, să te bucuri. 

Numerologia numelui 5

Îți place aventura, ești independent, ai nevoie să îți găsești singur calea. Ești foarte atras spre filosofie sau sectorul ezoteric al științelor. E posibil ca în relații să nu prea ai parte de stabilitate, ești mult prea îndreptat către schimbare. Uneori ar trebui să mai controlezi zona de risc și să nu te mai expui așa de mult.

Numerologia numelui 6

Pentru tine casa, familia și relațiile sunt sfinte. Ai nevoie de oamenii dragi din viața ta, ai nevoie de o relație sănătoasă cu aceștia, vrei să îi protejezi și aștepți același lucru de la ei. Îți place armonia, iubești natura și ai capacități aproape paranormale de vindecare. E nevoie doar să nu devii ranchiunos dacă oamenii nu îți întorc serviciile. Lasă așteptările deoparte și bucură-te de viață! 

Vezi continuarea articolului pe Astrosens.ro.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?