Numerele Smorfice, o mină de aur pentru jucătorii la Loto: Numerele de la 61 la 90 (III)
Data publicării:
Autor: Elena Didila
WhatsApp
Fotografie de la Waldemar Brandt/ Pexels
Fotografie de la Waldemar Brandt/ Pexels
Originea ”Smorfiei” este asociată adesea cu cabala evreiască, care utilizează asocierea numerelor cu anumite clasificări ale numelor sau evenimentelor,  într-o formă mistică şi ezoterică, pentru a dezvălui înţelesurile ascunse din spatele realităţii aparente.

După cum am menționat în articolele anterioare în care am redat interpretarea numerelor de la 1 la 30 și de la 31 la 60, Smorfia este în strânsă legătură cu Morpheus, zeul somnului în Grecia antică. Prin urmare, numerele de jucat și visele sunt strâns legate.

Potrivit Supereva, jucătorii de loto care urmează ”dictatele” Smorfiei, de fapt, interpretează de obicei visele lor asociindu-le cu numere între 1 și 90.

Interpretarea numerelor de la 61 la 90

61 reprezintă vânătorul, în timp ce 62 este un om care a fost ucis; 63 este mireasa și 64 reprezintă un frac. 65 este plânsul, în timp ce 66 reprezintă două fete și 67 se referă clar la actul sexual. Dacă ai visat că mâncai supă, joacă numărul 68, în timp ce 69 reprezintă orice lucru visat cu susul în jos, răsturnat.

Astfel ajungem la: 70 care reprezintă un castel sau un palat, 71 este asociat unei persoane malefice, rea, 72 este uimire, 73 indică unul dintre locurile pe care toată lumea ar dori să le evite, și anume spitalul.

Numărul 74 este grota, numărul 75 este asociat cu un Joker sau un clovn. Fântâna este numărul 76, în timp ce numărul 77 reprezintă atât picioarele diavolilor, cât și ale femeilor. 78 este prostituata și 79 indică hoțul. Potrivit Smorfiei, 80 este gura și 81 sunt florile.

Numărul 82 este asociat cu masa așezată, 83 cu vremea rea, 84 cu biserica și 85 cu sufletele din purgatoriu. 

Ajungând la ultimele numere smorfice, 86 care este asociat cu un magazin, 87 este combinat cu păduchii și 88 cu brânza sau cașcavalul.

Ai întâlnit o bătrână care te-a speriat? În acest caz ar trebui să mizezi pe numărul 89 și 90 care reprezintă frica.

Vezi și: 

Numerele Smorfice, o mină de aur pentru jucătorii la Loto: Numerele de la 1 la 30 (I)

Numerele Smorfice, o mină de aur pentru jucătorii la Loto: Numerele de la 31 la 60 (II)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel