NUME PREMIER. PSD fierbe. Detalii incendiare înainte de CExN
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
PSD fierbe în dimineața de luni. Liviu Dragnea a mărturisit că de sâmbătă poartă discuții, inclusiv azi-noapte au avut loc negocieri. Lista scurtă a PSD s-a rezumat la șase nume de potențiali premieri. 

Liviu Dragnea a precizat că a discutat în această dimineață cu cei propuși pentru funcția de premier. De precizat este că acesta l-a vizitat în această dimineață pe Mihai Fifor. 

În această dimineață, una dintre persoanele de pe lista scurtă a PSD, Viorica Dăncilă, a afirmat că are bilet de Bruxelles, sugerând că este tăiată de pe listă. Viorica Dăncilă este europarlamentar PSD, deci biletul ar fi dus-întors. 

Adrian Țuțuianu a venit zâmbitor în această dimineață la CExN și nu s-a exclus de pe listă, s-a lăsat la voia partidului. Întrebat dacă-și dorește să fie premier, a răspuns: ”Vedem”. 

În același timp, Carmen Dan este la CExN, deși nu este membru. Președintele PSD a precizat că este una dintre propuneri, de aceea este prezentă. În plus, toți cei șase propuși sunt prezenți în CExN. 

[citeste si]

În același timp, sunt voci din PSD care spun că nu vor da votul dacă propunerea nu este puternică. 

Liviu Dragnea a mai afirmat că ”mai vorbim după CExN”, lăsând să se înțeleagă că nu va merge în secret cu propunerea la Cotroceni, ci o vom afla înainte de acest moment. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel