Număr de telefon Poliția Locală, asfaltări, gropi. Tudorache: Bucureștenii să sune
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Primarul sectorului 1 Daniel Tudorache îndeamnă bucureștenii să sune la poliția locală în cazul în care sunt nemulțumiți de lucrările de asfaltare făcute de diverse societăți. El a dat un exemplu concret în care o stradă a fost săpată și asfaltată succesiv. 

"Nemulțumiții pot reclama la primărie, la poliția locală la Sectorul 1. Dacă strada se află pe raza Sectorului 1. 021/9540 este numărul de telefon. Fiecare cetățean nemulțumit poate reclama la sectorul său. Automat se va deplasa un echipaj la solicitarea respectivului și vom lua măsurile care se impun. Dacă a fost o firmă care a lucrat pe acea stradă și nu a adus la starea inițială va fi amendată și va remedia. Dacă este o groapă de altă natură, o vom astupa. De-asta e bine să fim anunțați în timp util," a declarat primarul Daniel Tudorache. 

Daniel Tudorache a dat și un exemplu concret în care o stradă a fost spartă și asfaltată de două ori. 

"Pot să vă dau un exemplu care m-a siderat. Pe strada Crucerului, aici în spate la 1 mai. Acea stradă a fost săpată de diferite firme: ba au venit cei de la gaze, au săpat și au ținut strada două luni. Toate acele autorizații au fost date de Primăria Capitalei, ei au contract numai cu Primăria Generală, noi doar verificăm dacă aduc drumul la starea inițială. După ce au terminat și au asfaltat, au venit alții și au spart, au săpat. Nu există nici o coordonare între ei. Eu le-am spus că îi amendez sau le interzic să lucreze pe Sectorul 1 dacă își bat joc," a spus Daniel Tudorache. 

Vezi răspunsul complet:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel