Nuditatea pe timp de iarnă, în slujba științei
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
1305486767_202837725_1-Fotografii-de--Lucrari-de-Licenta-Lucrari-de-Diploma-Dizertatii-Proiecte-LA-COMANDA-in-toate-domeniile
1305486767_202837725_1-Fotografii-de--Lucrari-de-Licenta-Lucrari-de-Diploma-Dizertatii-Proiecte-LA-COMANDA-in-toate-domeniile

Polițiștii Capitalei au amendat, joi seara, un tânăr care a pozat gol lângă statuia Lupoaicei din Piaţa Roma pentru săvârşirea de fapte obscene în public, deşi acesta a încercat să-i convingă că are nevoie de material fotografic pentru un proiect universitar cu tema "nuditate pe timp de iarnă", la care lucrează.

Cei care se plimbau, joi seara, prin zona Piaţa Roma, au avut posibilitatea să privească un tânăr care defila dezbrăcat în totalitate. Surpriza a luat sfârșit când tânărul a fost ridicat de patrulele Serviciului de Ordine Publică.

Cei mai mulți dintre trecătorii aflați la acea oră în zona Piața Roma s-au arătat iritați, mai ales că tânărul exhibiționist era însoțit de un fotograf care încerca să prindă cât mai multe cadre fotografice din diverse unghiuri.

Până la intervenţia poliţiştilor locali - obişnuiţi cu acte de exhibiţionism din partea unor persoane cu probleme psihice -, tânărul complet dezbrăcat s-a aşezat picior peste picior pe soclul statuii. Calm, «modelul» a mai apucat să pozeze, lipit de Lupoaică, în diferite ipostaze nud.

Polițiștii, care au ajuns la locul unde avea loc scena, l-au acoperit cu o pătură pe tânărul gol și l-au somat să se îmbrace, după care au întocmit actele prin care tânărul era amendat cu 200 de lei pentru săvârşirea de fapte obscene în locuri publice.

Tânărul a refuzat să semneze procesul-verbal, deși a recunoscut fapta, motivând că el doar strânge material pentru un proiect universitar cu tema "nuditate pe timp de iarnă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel