Printre cei mai importanţi nutrienţi care se găsesc în nucile caju se numără potasiul, cuprul, magneziul, calciul, fierul, fosforul, seleniul, vitaminele E, K, B6 şi, bineînţeles, grăsimile sănătoase şi proteinele.
De asemenea sunt bogate în calciu, care ajuta oasele să se menţină sănătoase şi previne apariţia osteoporozei. Datorită conţinutului mare de antioxidanţi, scad riscul de boli cardiovasculare cu 37%, potrivit Adevărul
Nucile caju ajuta la îmbunătăţirea digestiei şi pot fi consumate fără grijă în salate şi pe post de gustări. Datorită conţinutului mare de acizi graşi omega 3 şi omega 6, alunga oboseala şi ajuta la îmbunătăţirea puterii de concentrare. La 100 de grame de caju avem 18 grame de proteine.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Prinţul Harry se întoarce în Anglia
- Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac. Zodia care primeşte "un strop suplimentar de carismă"
- Situaţia în care mulţi şoferi se încurcă. Cine are prioritate la intrarea pe banda din mijloc pe o şosea cu trei benzi pe sens
- Incendiu puternic în zona Aviației din Capitală / Galerie foto - video. Update: A fost emis RO-ALERT
- Fructul pe care japonezii îl mănâncă pentru a-și proteja memoria
- Primăria Deva cere daune materiale și morale pentru zilele în care telecabina care urcă pe Dealul Cetăţii nu a mers
- Ministra Muncii: România s-a angajat că va renunţa la posibilităţile de pensionare anticipată
- Un bărbat din Giurgiu este proprietarul motocicletei Regelui Mihai I şi a unei maşini ca cea folosită de comisarul Moldovan
- Chirieac: „Adevărata miză în cazul candidaturii lui Burduja”. Analistul „traduce” și gestul subtil făcut astăzi de Firea în legătură cu Marcel Ciolacu
- SUA încetează furnizarea de rachete Patriot către Ucraina: Spania și Japonia intervin