Nu o să ghicești cine este în poză, deși este foarte cunoscut. A slăbit peste 20 de kg și arată fantastic
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto Instagram Maurice Munteanu
foto Instagram Maurice Munteanu
Este celebru, iar poza este recentă! 

Dar schimbarea prin care a trecut în ultima vreme îl face de nerecunoscut. Este vorba despre celebrul designer Maurice Munteanu, care ani buni a fost în juriu la ”Bravo, ai stil”. 

Dieta nu este un cuvânt pe placul designerului: ”N-am o dietă. Nu cred în diete, nu, mănânci foarte puțin și faci mișcare, nu există diete minune, nu există, e o chestie stupidă”. 

”Asta este greutatea pe care am avut-o întotdeauna”

”Îmi scria o prietenă, la un moment dat: ”Zi-mi ce-ai făcut că am o nuntă în aprilie”. Ea îmi scrisese în martie. Pe bune? Adică, sincer, e stupid. Este un proces pe care trebuie să-l asumi ca atare, să știi că este for life și că asta e. (...) Eu nu cred în chestia asta. Eu am avut fluctuații cu greutatea pe o perioadă de timp, o perioadă în care mâncam haotic, dar, practic, asta este greutatea pe care am avut-o întotdeauna” afirmă el, într-un interviu pentru KanalD

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de maurice_munteanu (@maurice_munteanu)

Întrebat despre cel mai mare păcat alimentar, Maurice Munteană a răspuns: ”O chestie pe care nu o să o mai mănânc niciodată în viață, cașcavalul pane. Nu o să mai mănânc niciodată așa ceva. Cele mai bune chestii sunt chestiile simple, de asta italienii au ajuns atât de sus cu gastronomia, pentru că au demonstrat că faci performanta cu chestiile cele mai simple”. 

”Eu nu am o dietă, nu cred în diete. Mănânci foarte puțin și faci mișcare, nu există minune, e o chestie stupidă” a ținut să precizeze fashion editorul pentru cei și cele care încă mai cred că a făcut ceva special pentru a ajunge la acest look, conform KanalD

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de maurice_munteanu (@maurice_munteanu)

Munteanu, acid pe Instagram

”Găsesc util să le aduc la cunoștință gospodinelor îngrijorate care hiperventilează în confortul propriilor locuințe și, din lipsă de viață proprie, rup Instagramul trimițând mesaje de hate cum apucă, în speranța că vor fi, eventual la anul în august, mai slabe, că doar acum se taie porcul și urmează niște oale de sarmale pe ordinea de zi, că nu folosesc filtre, nu m-am operat la Stan, doar am slăbit 23 de kg.

Eu știu că dânsele sunt obișnuite cu o anumită tipologie de cetățeni pițiponci care apar la TV, că doar și dânsele sunt la fel, că reperele la repere trag, dar ar trebui să ia în calcul faptul că lucrurile au mai evoluat de când își dădeau cu carmin și suspinau pe Holograf la Sala Palatului. Cu alte cuvinte, dați-vă un inel. Eu nu vă pot da decât block” a fost mesajul lui Maurice Munteanu pe Instagram.

Imaginea care arată ce înseamnă grăsimea pentru sănătate

Valentin Vasile scrie despre cum grăsimea nu reprezintă doar o problemă estetică, ci o adevărată problemă de sănătate, o povară pentru organe. 

”Kilogramele în plus nu sunt în primul rând o problemă estetică, ci una de sănătate. În imaginea din stânga este scanarea corporală a unei persoane care cântărește 113 kg. Pata de culoare bej din zona abdominală reprezintă masa de grăsime viscerală, adică grăsimea depusă pe organele interne. A se observa faptul că inclusiv inima este inconjurată de o astfel de zonă de culoare bej. Adică de grăsime. Gândește-te cum te simți iarna, când ești îmbrăcat cu multe straturi de haine, geacă, fular și fes sau atunci când porți costum de ski. Citește aici continuarea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel