"Nu-mi spui mie că doar femeile sunt abuzate". Monica Tatoiu, nervoasă după piesa Erikăi Isac, Macarena: "În spatele acestei fete sunt niște băieți care fac bani"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
FOTO: Giorgiana Ichim
FOTO: Giorgiana Ichim
Monica Tatoiu a avut o reacție tranșantă referitoare la Erika Isac și piesa ei, Macarena.

Monica Tatoiu spune că știe multe cazuri în care și bărbații au fost agresați de femei, nu doar invers, oferind și un exemplu.

"Îi povesteam acum cuiva, că am venit cu un domn care a fost agresat de soție. Numai femeile sunt agresate? După 23 de ani de căsnicie l-a lăsat în fundul gol și i-a luat copiii. Și l-a și mușcat. Bărbații sunt și ei abuzați. Și acum, la România TV, văd alt caz - bărbat bătut, căruia i s-a furat telefonul… Doar femeile sunt abuzate? În ce țară trăim?", a declarat Monica Tatoiu, pentru viva.ro.

"Sunt foarte nervoasă"

"În spatele acestei fete sunt niște băieți, cum a fost și eleva lui Mazăre și așa mai departe. Sunt niște băieți care fac bani din chestia asta. Asta e părerea mea. Și la toate cântărețele astea care apar și dispar ca și berzele, sunt în spate niște băieți care fac bani în toate porcăriile astea, că românii sunt fraieri. În loc să se gândească pe cine aleg ca să nu moară de foame și să nu fie gândaci, se uită la cântărețe și la povești din astea. Sunt foarte nervoasă. Când mi-a arătat omul acela cum l-a mușcat soția, directoare de bancă, de umăr… nu-mi spui mie că doar femeile sunt abuzate", a mai spus Monica Tatoiu.

Vezi și: Cum sunt văzute piesele Erikăi Isac de părinți. Profesoara Ada-Maria Ileana: Întotdeauna am folosit lecțiile și să transmit niște valori

Câți bani cere Erika Isac pentru a urca pe scenă să cânte timp de o oră și jumătate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel