Nu meteoriții au lovit Rusia, ci noile arme testate de SUA, susține Jirinovsky
Data publicării:
Autor: Căloiu Oana
WhatsApp
v.jirinovsky
v.jirinovsky

Parlamentarul ultra-naționalist rus, Vladimir Jirinovsky, susține că nu fragmente de meteorit au lovit Rusia în dimineața de 15 februarie, ci noile arme testate de SUA. Liderul Partidului Liberal Democrat din Rusia a adăugat că SUA a vrut "să atragă atenția" omologilor ruși cu referire la situația din Coreea și Siria.

Vladimir Jirinovsky a spus că nu fragmentele de meteorit au lovit Rusia în această dimineață, iar zgomotele și luminile de pe cer sunt rezultatul unor teste militare americane. "Nu a fost nici o ploaie de meteoriţi, americanii testează arme noi!" , a declarat Jirinovsky.

Lidetul Partidului Liberal Democrat a adăugat că Secretarul de Stat american, John Kerry, a vrut să îi avertizeze pe omologii ruși. Jirinovsky a făcut referire la faptul că oficialul american a încercat timp de câteva zile să intre în legătură cu ministrul de externe rus, Sergei Lavrov, pentru a discuta situația din Coreea și Siria.

"Nimic nu cade aiurea din cer. Dacă se întâmplă totuși să pice ceva, este vina oamenilor. Oamenii sunt cei care instigă la război, ei sunt adevărații provocatori", a declarat controversatul om politic.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel