"Nu mai poate RESPIRA". Detalii CRUNTE despre Ileana Stana-Ionescu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Ileana Stana Ionescu
Ileana Stana Ionescu
Care e starea de sănătate a actriței Ileana Stana-Ionescu.

Ileana Stana-Ionescu s-a retras din lumina reflectoarelor în urmă cu doi ani și pentru întreaga sa activitatea artistică a fost omagiată cu „Premiul pentru Întreaga Carieră” în cadrul celei de-a 13-a ediții a Galei Premiilor Gopo, în 2019. Din cauza vârstei înaintate, actrița abia poate să se miște și își petrece majoritatea timpului în pat sau în fotoliu, în casa din nordul Capitalei, acolo unde locuiește alături de soț.

Starea de sănătate a actriței este din ce în mai precară, acasta nemaiputând să iasă deloc din casă.

"Stă în pat și în fotoliu, atât. Este ajutată de soț și de o femeie care vine să le facă mâncare și curățenie. Dacă face câțiva pași prin casă, obosește foarte tare și nu mai poate respira. Nu mai iese din casă aproape deloc. Nu are o boală gravă, ci pur și simplu are o bătrânețe mai grea. Soțul ei îi pune casete cu filme vechi românești, se mai uită și la știri, la politică", au declarat surse din apropierea actriței, pentru impact.ro

În plus, marea actriță suferă enorm după fiul ei, medic în Statele Unite ale Americii. 

"Când vorbim la telefon și ne facem declarații, totul e perfect. Dar simt nevoia atingerii lui", spunea Ileana Stana Ionescu, acum câteva luni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel