Nu mai arunca cojile de portocală: pune-le în punga cu făină și vei scăpa de o problemă
Autor: Nicoleta Baciu | Publicat pe: 31 mai 2022, 14:37
WhatsApp
Nu mai arunca cojile de portocală, pune-le în punga cu făină și vei scăpa de o problemă. Sursa - Pexels
Portocala este un fruct foarte iubit și consumat în toată lumea. Principalul produs rezidual al acestui fruct este coaja, care poate avea o varietate de întrebuințări. De exemplu, este poate fi folosită la diferite rețete delicioase. 

De asemenea, coaja de portocală ne poate parfuma încăperile.  În special, cojile de portocală pot fi reutilizate ca înlocuitor pentru produsele de uz casnic, care pot fi foarte scumpe.

Coaja de portocală are zei de utilizări, de aceea trebuie să ne gândim de două ori înainte de a le  arunca. În special, ne permite să rezolvăm o problemă veche.

Pune mereu coaja unei portocale lângă pungile cu făină.  Cămările noastre au un inamic de temut care ne-ar putea provoca mari pagube, și anume insectele. Sunt peste tot, iar dacă ajung la produsele alimentare le atacă. 

Zece remedii pentru a calma înțepăturile de țânțari: poartă-le cu tine și vei fi ocolit de insectele enervante

G Ad:

Singurul lucru pe care îl putem, după un astfel de dezastru, este să  aruncăm produsele alimentar sau să găsim o modalitate de a elimina insectele din casă.

Coaja de portocală ne ajută să facem exact acest lucru. De fapt, coaja de portocală poate ține insectele departe de casă, datorită aromei sale inconfundabile. Așa că ar trebui să punem aceste coji lângă pungile de făină sau chiar în interiorul pungilor, care sunt ținta preferată a insectelor, scrie  proiezionidiborsa.it 

La fiecare două-trei zile, ar trebui să le înlocuim cojile cu altele noi, pentru a menține întotdeauna  efectul cojii de portocală, care alungă insectele.

Scapă de țânțari cu ingredientele din bucătărie. Sunt atât de eficiente, încât insectele îți vor ocoli casa

 

Planta pe care toată lumea trebuie să o aibă în casă: parfumează interiorul și ține insectele departe

 

Uneori unele probleme, cu care ne confruntăm, par greu de rezolvat. Printre acestea regăsim și insectele care ne invadează casele. Le putem găsi peste tot: fie în cămară, fie în dormitor, făcându-ne surprize neplăcute, când le găsim.  

Dacă prezența insectelor în casă este limitata, puteți folosi produse speciale, care se găsesc în magazinele specializate și care pot avea un efect excelent.

Cu toate acestea, produsele de magazin au dezavantaj. În primul rând, sunt poluante pentru mediu și potențial toxice și pentru noi. În plus, costă destul de mult și nu vrem să cheltuim prea mulți bani în aceste vremuri nesigure.

Amestecă un albuș cu miere și lămâie și aplică masca pe ten: vei scăpa de ridurile de expresie și acnee

Din fericire, o singură plantă ar putea fi suficientă pentru a alunga insectele din casele noastre. Planta despre care vorbim nu doar că ține insectele la distanță, ci ne parfumează casa. 

Uneori sunt suficiente doar câteva plante pentru a ține insectele la distanță. De exemplu, astăzi vă recomandăm cimbrişorul cu aromă de lămâie.  Este o plantă aromatică care miroase a lămâie, dar al cărei aspect seamănă puternic cu cimbrul. Această plantă nu este bine cunoscută, dar creșterea ei este o idee bună din multe motive.

În primul rând, este o plantă foarte ușor de cultivat. Nu necesită îngrijire specială, atâta timp cât este plantată în sol uscat. Planta nu trebuie udată prea mult: dimpotrivă, dacă o udăm prea des riscăm să o pierdem. Așa că asigurați-vă că o udați doar atunci când solul începe să fie vizibil uscat.  

Planta poate fi sta atât în ​​zone cu soare puternic, cât și în lumină slabă. După faza de creștere, frunzele sale pot fi colectate și uscate.

Pentru a tine departe  insectele, alegeți aceasta frumoasă plantă, care ne va parfuma întreaga casă.

Podea strălucitoare și fără pete, datorită unei plante miraculoase: pune câteva picături de ulei esențial în găleată

 

De fapt, frunzele cimbrişorului cu aromă de lămâie sunt excelente la gătit.  Vă recomandăm să le folosiți pentru preparatele din carne și pește la grătar, pentru a le spori gustul.

Cimbrişorul cu aromă de lămâi are și un efect de respingere a insectelor. Muștele și țânțarii se vor gândi de două ori înainte să vă intre în case sau grădina, după ce vor simți parfumul cimbrișorului cu aromă de lămâie. Pe scurt, vorbim despre o plantă cu utilizări multiple și care ne-ar putea ajuta să stăm departe de mușcăturile de insecte pe tot parcursul verii.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro