„Nu m-am îngrijit toată viața mea”. Anca Țurcașiu, secretul frumuseții, la 53 de ani: „M-am regăsit și am grijă foarte mult de sufletul meu” VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Valentina Miu
WhatsApp
Descriere foto: Anca Țurcasiu, foto Spectacola
Descriere foto: Anca Țurcasiu, foto Spectacola
Anca Țurcasiu, în vârstă de 53 de ani, spune că nu a avut niciodată grijă de ea și că abia acum s-a regăsit și a început să acorde importanță ritualurilor de îngrijire, atât de la interior, cât și de la exterior.

Jurnaliștii de la Spectcola au întâlnit-o pe Anca Țurcașiu la evenimentul Viva Party. Vedeta a întors toate privirile în momentul în care a pășit pe covorul roșu, astfel că a fost întrebată de cine a fost ajutată să obțină look-ul fabulos, dar și care sunt secretele ei în materie de frumusețe și siluetă. 

VIDEO:

„La păr au contribuit prietenele mele de la salonul la care merg de o viață. De machiaj s-a ocupat Ioana, o fată extraordinar de drăguță, iar ținuta mea este semnată Andreea Veneciuc. Este simplă și cred că mă caracterizează, pentru că Andreea face lucrurile să pară așa spectaculoase prin simplitate, prin normalitate, accesorizând ceva ca să iasă în evidență. Mă simt foarte bine în această ținută, ca în toate ținutele create de Andreea”, a declarat Anca Țurcașiu pentru Spectacola.

Anca Țurcașiu are un adevărat ritual de bronzare

Artista a mărturisit că toată vara o va petrece la mare, unde va întreține atmosfera într-un local de lux. Astfel că am întrebat-o cum se protejează de sore și care este secretul bronzului perfect.

„Stau la soare doar după ora 4 sau până în ora 10. Dacă stai până în ora 10 și după ora 4, nu ai nevoie de nicio protecție și atunci mă bronzez cât mai corect și rămâne și bronzul acolo, pentru că nu este pielea agresată de către soare”, a mărturisit artista.

Citește continuarea pe: https://www.spectacola.ro/anca-turcasiu_29927.html?fbclid=IwAR1AbgdgsLagdHX3gwbmF3tJAsp7o56lbM3axnbLmGRQIDy_gL53xgvTMxs

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel