"Nu eram generoasă. Cred că eram şi foarte arogantă... ". Simona Gherghe, întoarcere în trecutul ei: "Atât am ştiut atunci să fac. Răzvan m-a temperat"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Simona Gherghe
Sursa foto: Facebook Simona Gherghe
Simona Gherghe a vorbit cu sinceritate despre cum era acum 15-20 de ani și recunoaște că nu se uită cu mânie la "fata aia".

"Sunt un om foarte muncitor şi organizat şi întotdeauna am fost aşa. Şi acum sunt. Dacă te uiţi în agenda mea, eu în fiecare zi am pe ore, frumos... Ziua mea se termină la 17:30, pentru că restul este timpul copiilor. Am ambiţie şi, în ultimii ani, aş spune că multă generozitate. Am învăţat să fiu generoasă, ceea ce nu eram când eram mai tânără. Să fiu generoasă cu oamenii din jurul meu, cu mine, să preţuiesc mult mai mult momentele astea, timpul liber, să nu mai pierd vremea cu lucruri care nu au nicio valoare", a mărturisit Simona Gherghe, în podcastul Ilincăi Vandici - "Te ascult".

"Atât am ştiut atunci să fac"

"Mă crezi că pur şi simplu am momente când, dacă mă gândesc, habar nu am cu ce îmi umpleam timpul. Nu ştiu... Probabil am muncit foarte mult - muncesc îm presă de când cred că aveam 20 de ani şi, la Antena 1, de la 23 de ani. Munceam foarte mult. Şi acum muncesc foarte mult, dar cumva mi-am echilibrat, am împărţit farfuria, am împărţit lucrurile în aşa fel încât să existe timp pentru toate aspectele din viaţa mea. Atunci, eram numai cu muncă, muncă, muncă şi eram, aşa, în diverse căutări. Mă căutam, de fapt, dar nu ştiam atunci, pentru că nu eram atât de preocupată de zona asta de dezvoltare personală şi mi se părea.... Cred că eram şi foarte aroganta...

Sunt multe lucruri de care mă amuz când mă gândesc la mine de acum 15-20 de ani, dar evident că eram tot eu și nu mă uit cu mânie la fata aia, că pur şi simplu atât am ştiut atunci să fac. Mi se părea că sunt veşnic nemulţumită, nu îmi găseam calea, practic. Eram şi în formatul acela care mă consuma emoţional foarte tare. Mi se părea cam haotic tot ce mi se întâmpla, dar în momentul în care a intrat în viaţa mea Răzvan (n.r. soțul ei) s-au liniştit lucrurile. M-a temperat, pentru că sunt un scorpion coleric, chiar şi acum, dar acum am alte instrumente prin care pot să am autoreglez", a spus prezentatoarea tv.

Vezi și: De ce nu le spune Simona Gherghe copiilor că este mândră de ei: "S-ar putea să le dăm alte aripi"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel