Data publicării:

Nu congela niciodată aceste alimente. Greşeala făcută de multe gospodine

Autor: Ana Vasilescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp

Există o serie de alimente care, datorită caracteristicilor lor, nu trebuie înghețate. Vă prezentăm câteva dintre ele. 

Iată alimentele pe care nu trebuie să le congelezi niciodată


Ouă

Deși trebuie păstrate într-un loc răcoros, ouăle nu trebuie înghețate. Învelișul oului este destul de fragil și s-ar putea sparge. Nu este o idee bună nici să congelaţi ouăle după ce le-aţi gătit.  

Anumite fructe și legume

Acesta este cazul diferitelor soiuri de salată sau ridichi, precum și roșii și castraveți. Aceste legume au multe fibre și nu rezistă la temperaturi scăzute. La fel se întâmplă și în cazul fructelor care au multă apă, precum pepenele verde și cel galben.

Brânza proaspătă

Nu este o idee bună să congelăm brânza proaspătă, deoarece aceasta îşi va pierde gustul în momentul în care o vom decongela.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel