"Nu am să i-o iert tot restul vieții". Elena Merișoreanu și Gheorghe Turda, scandal: Cred că are ceva foarte grav la cap
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto colaj: Facebook Elena Merișoreanu / Gheorghe Turda
Sursa foto colaj: Facebook Elena Merișoreanu / Gheorghe Turda
Între Elena Merișoreanu și Gheorghe Turda s-a iscat un adevărat scandal, după declarațiile făcute de artist de curând.

“Elena Merișoreanu e colega mea și am încheiat. Mi-a fost drăguță, iubită! Nu s-a legat, pentru că ea era nehotărâtă. A exagerat presa când a zis ea că eram pe cale să ne căsătorim. Eu nu am sa îi dau replici, că nu am de ce. Dar ea era total nehotărâtă. Era așa, plutea, era când cu unul, când cu altul”, a fost declarația citită de Cristi Brancu, în emisiunea Exclusiv VIP de la Prima TV.

Ce spune Elena Merișoreanu

"Cred că are ceva foarte grav la cap"

”Scumpul meu, treaba asta se întâmpla pe vremuri, când eram foarte tineri. Suntem la o vârstă matură, bătrâni, cu nepoți și strănepoți și e foarte urât. Se întâmpla când eram colegi la Rapsodia Română. Nu era căsătorit, nu eram căsătorită. Eram doi oameni liberi, tineri, ne bucuram de viață și de succes. Între noi a fost ceva frumos și nu pot să comentez nici că a fost bine, nici că a fost rău. El a început și am zis: Măi, de ce să dezgropăm? Am fost colegi, iubiți.

Dar faptul că a spus că eu ba cu unul, ba cu altul. Asta mă deranjeză rău și nu am să i-o iert tot restul vieții, cât oi mai trăi! Să știi că atâtea telefoane am primit - mai ales de la cele 3 concubine ale lui, cu care s-a combinat mai ales după moartea lui Betty, care a fost colegă cu noi la Rapsodia Română - și mi-au spus: "Draga mea, să ne bage pe noi, toate 3, în emisiune și spunem noi cine e Gheorghe Turda!". Faptul că el a spus treaba că io umblam ba cu unul, ba cu altul... Asta nu am să i-o iert. Și să nu uite că, atunci când a fost în cele mai grele momenet, soțul meu l-a ajutat. Dar el uită, pentru că eu cred că el are ceva foarte grav la cap, pentru că el uită”, a spus Elene Merișoreanu la Prima TV.

"E un om care nu mai judecă!"

”Aș vrea să intre orice coleg, din toată țara asta, în direct și să spună dacă de mine s-a auzit ceva. M-am măritat, am căsătorie neîntreruptă de 50 de ani. Am 75 de ani. E frumos să ne jignim? Nu nu l-am jignit cu absolut nimic. Urât, e foarte urât. Că am fost prieteni, colegi. Și am fost unii la alții la petreceri, la evenimente frumoase și chiar și triste. El să spună că ba cu unul, ba cu altul e urât. Am cunoscut cândva un Gheorghe Turda, dar nu îl mai cunosc. E un om care nu mai judecă!”, a mai spus artista.

Gheorghe Turda nu a vrut să comenteze declarațiile Elenei Merișoreanu, fiind contactat de echipa emisiunii Exclusiv VIP.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel