Novak Djokovic, eliminare surprinzătoare în turul 3 al Indian Wells, de un lucky loser
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres
Liderul mondial, Novak Djokovic, a pierdut în fața unui jucător intrat pe tabloul principal din postura de lucky loser.

Novak Djokovic, liderul mondial, a fost învins în turul trei al turneului ATP Masters 1.000 de la Indian Wells,  în trei seturi, de Luca Nardi (20 de ani, locul 123 ATP), scor 4-6, 6-3, 6-3, după 2 ore și 22 de minute de joc.

Italianul, venit din calificări, a ajuns pe tabloul principal din postura de lucky-loser, iar pentru sârb aceasta este prima înfrângere suferită în fața unui lucky loser.

În plus, la finalul primului set, Nardi era primul lucky-loser care îi luase un set lui Nole la un turneu Masters 1.000.

”Nu știu. Într-adevăr. Nu știu. Cred că este un miracol, pentru că sunt un tip de 20 de ani, locul 123 în lume și îl bat pe Novak - o nebunie!”, a declarat italianul, întrebat fiind cum de a reușit să își păstreze calmul într-un set trei extrem de tensionat.

Djokovic, 24-0 împotriva jucătorilor clasați în afara Top 100 de când a pierdut în fața lui Taro Daniel, locul 109 mondial, la Indian Wells în 2018, cade la 51-10 în cariera sa la Indian Wells. El nu a mai câștigat titlul la Indian Wells din 2016. 

”Îl felicit pentru că în special în setul al treilea a jucat un tenis foarte, foarte bun. A intrat ca lucky loser pe tabloul principal, așa că nu a avut nimic de pierdut, a jucat foarte bine și a meritat să câștige”, a spus Novak Djokovic, citat de ATP Tennis.

Italianul, trei borne importante

Tânărul italian mai atinge alte trei borne importante: prima victorie în fața unui lider mondial, prima victorie în fața unui jucător de Top 10, dar și prima calificare în turul 4 la un turneu Masters.

După calificarea în optimile Indian Wells, pentru Luca Nardi urmează duelul cu Tommy Paul (locul 17 ATP), care l-a eliminat aseară pe Ugo Humbert (locul 14 ATP), scor 6-4, 6-4.

Citește și: Simona Halep, apel la români să sprijine Programul Visa Waiver - foto

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel