Noutăți în tratamentul cancerelor digestive. Conf dr Adina Croitoru la Academia de Sănătate
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Adina Croitoru
Adina Croitoru
Conf dr Adina Croitoru vine la emisiunea Academia de Sănătate, realizată de prof dr Irinel Popescu, luni, 13 septembrie ora 11.00, pentru a discuta despre noutățile în tratamentul cancerelor digestive, dar și despre ce va însemna al patrulea val de COVID-19 pentru pacienții oncologici. 

„Vom discuta din nou despre cancer, în mod particular despre cancerele digestive, având-o ca invitat pe doamna conf.dr. Adina Croitoru, de la Universitatea Titu Maiorescu, Institutul Clinic Fundeni”, a arătat prof dr Irinel Popescu, realizatorul emisiunii Academia de Sănătate. 

În această emisiunea vor afla, printre altele, care sunt cele mai oi tratamente dedicate cancerelor digestive la care au acces pacienții români, dar și despre problemele întâmpinate de pacienții oncologici, complianța lor la tratamente în primul an și jumătate de la izbucnire pandemiei COVID-19. Totodată vom afla și care este situația acum, în acest al patrulea val al pandemiei. 

Emisiunea Academia de Sănătate va fi transmisă LIVE, luni, 13 septembrie, de la ora 11.00, și reluată ulterior la ora 19.00, simultan pe paginile de Facebook și canalele de Youtube ale DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel