Noul trend în rândul vedetelor americane: Iubiții își beau sângele unul altuia. Totul a plecat de la Angelina Jolie
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Foto: Pexels
Foto: Pexels
Un trend bizar devine popular în rândul vedetelor de la Hollywood. Controversata actriță Megan Fox și logodnicul acesteia, Machine Gun Kelly, împărtășesc un obicei ciudat, aceștia își beau sângele unul altuia, în semn de iubire.

Megan Fox şi Gun Kelly formează un cuplu din primăvara anului 2020, iar pe 11 ianuarie 2022 s-au logodit. În cadrul unui interviu, Megan Fox a dezvăluit că ea și Machine Gun Kelly își beau sângele unul altuia, în semn de iubire. Cu toate astea, actrița a ținut să precizeze că acest obicei se realizează doar atunci când fac ritualuri împreună, scrie spynews.ro. "E vorba de câteva picături, dar da, consumăm sângele celuilalt ocazional, doar în scopuri ritualice. Este controlat, ceva de genul: "Hai să punem câteva picături de sânge și să le bem". El este mult mai dezordonat, agitat și haotic. Este dispus să-și taie pieptul cu cioburi și să spună: "Ia-mi sufletul". Nu s-a întâmplat exact așa, dar o versiune similară s-a petrecut de mai multe ori", a explicat actrița. Megan Fox și Machine Gun Kelly s-au logodit la începutul anului, după doi ani de relație. Povestea lor de dragoste a stârnit multe controverse. Artistul, în vârstă de 32 de ani, poartă şi în prezen la gât un colier cu sângele lui Megan.

Angelina Jolie a fost capul răutăţilor

Trendul prin care îndrăgostiții își beau sângele unul altuia a pornit de la Angelina Jolie și cel de-al doilea soț al ei, Billy Bob Thornton. Angelina Jolie obişnuia întotdeauna să-şi întrebe iubiţii dacă poate să guste din sângele lor, potrivit ziarului american Star. Angelina Jolie a vorbit de mai multe ori, în interviurile acordate revistelor de peste ocean, despre fascinaţia ei pentru cuţite. În plus, pe timpul căsniciei cu Billy Bob Thornton, cei doi purtau la gât o fiolă cu sângele celuilalt. O altă sursă a declarat aceluiaşi tabloid american că, la şcoală, colegii îi spuneau “Dominişoara-Păianjen” (“Spider Lady”) sau “Ciudata” (“Freak”), pentru că era foarte slabă şi se îmbrăca numai în negru: "Era marginalizată de ceilalţi colegi, departe de a fi populară!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel