Data actualizării:
Data publicării:

A murit Emanoil Savin, primarul din Bușteni, după ce a făcut infarct pe terenul de fotbal

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Stiri
WhatsApp
FOTO: Facebook @ Emanoil Savin
FOTO: Facebook @ Emanoil Savin
Primarul din Bușteni a murit pe terenul de fotbal.

Primarul din Bușteni, Emanoil Savin, a făcut infarct pe terenul de fotbal și a murit, transmite Antena 3 CNN.

”Nu era cunoscut cu anumite afecțiuni, primarul ales, Emanoil Savin,. Acesta se afla împreună cu prietenii pe un teren de fotbal din Bușteni, când s-a simțit rău, dintr-odată, ca secerat la pământ.

De urgență prietenii au sunat la 112, Ambulanța a ajuns rapid la fața locului, l-au preluat pe Emanoil Savin, l-au supus manevrelor de resuscitare, au plecat cu el la spital. DIn păcate, potrivit unor surse, în jurul orei 12.00 a fost confirmat decesul primarului ales, a declarat Cristi Georgescu, reporterul Antena 3 CNN.

Decesul lui Savin a venit la puțnă vreme după ce pe contul său de Facebook postase un anunț privind aniversarea a 40 de căsnicie.

Emanoil Savin (66 de ani) a fost primar la Bușteni timp de 3 mandate (2004 - 2016), apoi senator PSD, iar pe 9 iunie 2024 a fost ales din nou primar și ar fi urmat să își preia mandatul în septembrie.

Savin era născut la Costache Negri, în județul Galați, și a fost portar la Oțelul Galați în anii '70. De asemenea, a fost nașul de cununie al pugilistului gălățean, stabilit în Canada, Lucian Bute.

”Nașul meu drag ai plecat prea devreme dintre noi, nu pot să cred că este adevărat, Dumnezeu să te ierte, ai fost un om minunat și ai ajutat pe toată lumea,nu cunosc o persoană să vorbească ceva rău de tine, Dumnezeu sa te odihnească în pace”, a scris Lucian Bute, pe Facebook, ”cu inima frântă”.

Reacții la decesul lui Savin

Personalități din lumea administrativă, dar și din cea politică au reacționat după anunțul decesului lui Emanoil Savin.

”Cu profundă durere, ne luăm rămas-bun de la domnul Emanoil Savin, un om de o valoare inestimabilă pentru comunitatea noastră.

Domnul Savin nu a fost doar un primar ales, ci și un prieten drag, un lider dedicat și un model de urmat pentru toți cei care l-au cunoscut.

Familiei îndurerate, vă transmit cele mai sincere condoleanțe. În aceste clipe de mare durere, gândurile mele sunt alături de voi, sperând să găsiți alinare și putere.

Pierderea sa lasă un gol imens în sufletele noastre și în istoria acestui oraș pe care l-a slujit cu atâta devotament și iubire.Dumnezeu să-l odihnească în pace”; a scris Virgil Nanu, președinte Consiliului Județean Prahova, pe Facebook.

Și primarul din Sinaia, Vlad Oprea, a reacționat după moartea fulgerătoare a lui Savin.

”Emanoil Savin, un om care si-a pus amprenta în mod pozitiv asupra Orașului Bușteni, un om permanent optimist, în ciuda șicanelor la care a fost supus, un om generos, alături de oameni, ne-a părăsit astăzi.

Am realizat împreună multe proiecte pentru comunitățile noastre, avem atâtea amintiri frumoase alături de Emanoil Savin.

Condoleanțe familiei! Dumnezeu să-l aibă în pază și să-l odihnească în pace”, a transmis Vlad Oprea, edilul din Sinaia.

”Cu profundă tristețe scriu despre plecarea dintre noi a colegului nostru, Emanoil Savin. Prin dedicarea și bunătatea sa, a lăsat o amprentă de neșters în viețile noastre. Savin va rămâne mereu în amintirea noastră. Sincere condoleanțe familiei. Odihnească-se în pace”, a transmis senatoarea PSD, Laura-Mihaela Moagher.

”S-a stins din viață, neaşteptat de devreme, un vechi și bun prieten: Emanoil Savin, primarul ales al oraşului Buşteni.

Energic, mereu surprinzător, iubitor al sportului și foarte apropiat de locuitorii orașului său, nu s-a dezis nici de această dată…

Mare păcat!!! Sincere condoleanțe familiei îndurerate”, a scris Gabriela Gavrilescu, deputat de Prahova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel