Noul model de „aer condiționat” în transportul public. Un autobuz din România a circulat fără geamul din spate / VIDEO
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Un autobuz a ciruclat pe ruta Făgăraș - Brașov fără geamul din spate.

Un autobuz care circula astăzi pe ruta Făgăraș – Brașov a mers tot drumul fără lunetă. Geamul se pare că s-a spart mai demult, însă mijlocul de transport a fost scos pe traseu cu un paravan provizoriu, care a căzut probabil de la curent și trepidații, conform BizBrașov.

Unii dintre călători s-au amuzat și au spus că vor face o chetă pentru a înlocui geamul, postând de altfel și o filmare pe Facebook. Alții au fost de părere că este o metodă mai bună de aerisire, un adevărat sistem de „climatizare”, mai ales că a început să fie tot mai cald.

Reprezentanții firmei de transport au explicat pentru Bună Ziua Făgăraș că luneta a fost comandată, dar livrarea întârzie. Până să vină geamul lipsă, a fost pusă o placă de plexiglas, dar și aceasta a căzut.

Autobuz plin cu români, răsturnat în Spania. Doi oameni au murit și zeci sunt răniți. Primar: Spectacolul este dantesc, cu țipete și lacrimi

Un autobuz plin cu români s-a răsturnat în Spania. Două persoane au murit și trei au fost rănite grav după ce autobuzul care transporta cincisprezece persoane la locul de muncă, miercuri, s-a răsturnat în orașul sevillian Pedrera. Primarul orașului, Antonio Nogales, a confirmat la scurt timp după aceea că persoanele care au murit sunt doi imigranți de naționalitate română care se îndreptau spre Antequera (Málaga) pentru a lucra la recoltarea usturoiului, scrie Diario de Sevilla.

La fața locului au intervenit imediat serviciile de sănătate, Poliția Locală, Garda Civilă și pompierii.  În autobuz se aflau cincisprezece persoane, pe lângă șofer. Ocupanții autobuzului, potrivit unor surse municipale, erau muncitori sezonieri români care fac parte din marea comunitate românească stabilită în acest oraș sevillian, de aproximativ 5.000 de locuitori, de câțiva ani, a explicat primarul, care s-a deplasat la locul accidentului. 

Nogales a recunoscut că autobuzul preia acești muncitori sezonieri din mai multe orașe din regiune. Despre cele întâmplate, acesta a relatat că „spectacolul este dantesc”, cu „țipete și lacrimi” ale răniților. Unii dintre ei și-au putut anunța rudele, care s-au apropiat de locul accidentului „prin câmp”. Drumul a fost închis pe ambele sensuri, iar medicii au încercat să acorde ajutor medicale cât mai rapid celor răniți (citește mai mult AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel