Noul Fiat Doblo, un plus de tehnologie - FOTO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Fiat a prezentat primele imagini cu versiunea upgradată a modelului Doblo, care va fi disponibilă în showroom-uri începând cu luna februarie a anului viitor.

Noul Doblo are un aspect mai agresiv, rezultatul unor modificări substanţiale la nivelul designului. Italienii au redesenat blocurile optice frontale şi posterioare, precum şi spoilerul faţă. O gamă nouă de jante din aliaj completează lista schimbărilor la exterior.

În habitaclu notăm apariţia pe lista de echipamente a sistemului multimedia Uconnect, cu ecran tactil de 5 inci. Standard, toate modelele Doblo sunt dotate cu sistem stop&start, închidere centralizată, geamuri electrice faţă şi un pachet întreg de sisteme de siguranţă: ESP, Hill Start Assist, sistem de monitorizare a presiunii în pneuri.

Fiat Doblo este disponibil şi în versiune alungită, cu 7 locuri; în configuraţie cu 5 locuri, portbagajul are un volum util de 790 de litri, care poate fi mărit prin rabatarea banchetei fracţionabile 60/40. Posibilităţile de configurare sunt multiple: clienţii au de ales între 3 nivele de echipare (Pop, Easy şi Lounge), două variante de inălţime a caroseriei şi două versiuni de ampatament (normal sau alungit).

Sub capotă găsim 7 motorizări, pe benzină, diesel sau bi-fuel (în funcţie de piaţă), cu puteri cuprinse între 90 şi 135 CP.

VEZI ȘI: Noul Opel Karl. Informaţii şi imagini oficiale cu înlocuitorul lui Agila

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel