Data actualizării:
Data publicării:

Noul consilier al premierului, propunere pe masa lui Dăncilă

Autor: Rodica Mitu | Categorie: Politica
WhatsApp
Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Remus Borza, deputat și consilier onorific al premierului pe probleme economice, reformă şi fiscalitate, vrea să-i propună Vioricăi Dăncilă crearea unui Consiliu economic consultativ .

„Reforma este marele imperativ social clamat de o națiune întreagă. Guvernul va trebui să și-o asume. E nevoie de creșterea sumelor alocate de la bugetul de stat pe capitolul cheltuieli de capital. Ar trebui să ne propunem să alocăm, an de an, 50-60 miliarde lei pentru investiții, cu prioritate în infrastructura de transport, în cercetare, inovare și dezvoltare, în turism și agricultură. Dar va trebui să ne apucăm să și reindustrializăm România”, a spus Remus Borza pentru DCNEWS.RO.

Consiliu economic consultativ

După numirea în funcția de consilier onorific al premierului Viorica Dăncilă, Remus Borza a fost sunat de președinți de bancă, rectori, oameni de business. „Toți văd această numire în persoana mea ca un semnal al deschiderii spre dialog și consultare. Chiar nu îmi doresc să-i dezamăgesc. Vreau să-i propun premierului crearea unui Consiliu economic consultativ, în care să fie reprezentate toate industriile și patronatele”, a precizat Remus Borza.

„Legislația în materie fiscală trebuie să fie rezultatul dialogului și al consultării cu mediul de afaceri”, a subliniat deputatul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel