NOUL COD FISCAL. Klaus Iohannis ar putea discuta cu Eugen Teodorovici
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, l-a abordat pe Klaus Iohannis la ceremonia de investire a lui Iulian Matache, la Ministerul Transporturilor.

Potrivit Realitatea TV, ministrul Finanțelor l-a întrebat pe președinte când ar putea discuta despre noul Cod Fiscal. Klaus Iohannis i-ar fi spus acesta că ar putea purta o discuție în această după-amiază. În schimb, RTv și Antena 3 citează discuții cu ministrul Teodorovici, care spune că nu a găsit înțelegere la președinte pentru o discuție pe tema Codului. ”Nu am găsit deschidere, din păcate, nici astăzi. După cum stau lucrurile astăzi şi ce am văzut eu astăzi, probabil a fost o evitare elegantă a unui discuţii cu mine privind Codul Fiscal. Probabil decizia este deja luată. (...) Probabil președintele retrimite codul în Parlament”, a spus Teodorovici la RTV.

CITEȘTE ȘI: Bătaie în PNL pe Codul fiscal. Replici acide

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la BNR, că încă analizează noul Codul Fiscal pentru a vedea dacă acesta trebuie promulgat, el adăugând că simpla scădere a taxelor nu garantează creşterea economică şi că România nu îşi poate permite "experimente economice" în acest moment.

La rându său, Victor Ponta s-a declarat uimit de declarațiile lui Klaus Iohannis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel