Data actualizării:
Data publicării:

Nouă metodă de tâlhărie pe șosele: folosește bebeluși. ”Vă rog, nu ieșiți din vehicul. Anunțați autoritățile”

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Noua metoda. FOTO: Facebook @SOS
Noua metoda. FOTO: Facebook @SOS
O nouă metodă este folosită de hoții la drumul mare. La ce trebuie să fiți atenți dacă sunteți martori la un astfel de eveniment.

Tâlharii la drumul mare sunt din ce în ce mai inventivi și de multe ori mizează pe empatia celor care în această perioadă se află plecați în vacanțe prin țară.

Astfel, aceștia plasează la marginea drumurilor diferite obiecte care pot implica prezența unui copil aflat într-o situație deosebită, iar în momentul în care șoferul oprește în drum pentru a verifica ce se întâmplă acesta poate fi atacat sau poate rămâne chiar fără mașină.

”Vă avertizăm că există o nouă metodă de tâlhărie! Dacă vedeți un cărucior, scaun de mașină sau orice tip de situație ce implică produse care dă impresia că sunt ale unui bebeluș părăsit în mijlocul pustietății vă rog, nu ieșiți din vehicul. Anunțați autoritățile și aveți mare grijă.

Aceasta metoda consta in faptul că veți putea întâmpina drept momeală cărucioare sau orice altceva care să vă dea de gândit că ar putea fi abandonat un copilaș în zone mai pustii, iar persoanele care se opresc pentru a oferi ajutor se vor trezi cel mai probabil jefuiți.

În apropierea acestor bunuri se ascund persoane cu intenții rele care sunt pregătiți în a va ataca pentru a vă fura mașina, bunuri din mașină, bani, telefoanele etc”, au transmis reprezentanții Asociației Save Our Souls - S.O.S, într-o postare pe Facebook.

Dacă sunteți martorii unui astfel de eveniment, oricâtă empatie aveți, cel mai indicat este să sunați la 112, numărul unic de urgență și să raportați situația. Fiți pragmatici și gândiți-vă că o astfel de situație este puțin probabil să aibă loc în realitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel