Nouă IPOTEZĂ în cazul morții lui Daniel Chiraș
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Apropiații lui Daniel Chiraș, prietenul lui Nuțu Cămătaru, au spus că "uriașul" nu a murit pentru că a făcut infarct, ci pentru că ar fi fost bătut de polițiștii din Spania.

Din primele informaţii, tânărul ar fi suferit o criză cardiacă şi medicii nu au mai putut să-l salveze. Familia este, însă, sceptică. Rudele sunt ferm convinse că "locotenentul" celebrilor interlopi ar fi fost bătut crunt de poliţia din Peninsula Iberică, lucru care i-ar fi cauzat moartea.

"I-au rupt un dinte şi l-au umplut de vânătăi. Nici vorbă de infarct. Totul s-a întâmplat la o secţie de poliţie din Spania. În clipa de faţă, au loc diverse expertize şi anchete pentru a se stabili dacă loviturile primite i-au cauzat moartea. În plus, cei care fac cercetările au decis ca, pentru moment, trupul să nu fie repatriat.

Anchetatorii au sesizat că este ceva dubios la mijloc. Iau în calcul varianta conform căreia loviturile primite i-au produs decesul. Urmează să se stabilească dacă vânătăile i-au adus moartea. Daniel a fost preluat de la o secţie de poliţie şi era bătut crunt. Repet, avea un dinte rupt şi era plin de vânătăi. Anchetatorii vor decide dacă loviturile primite i-au cauzat decesul", a spus, pentru Cancan.ro, un apropiat al "locotenentului" fraţilor Cămătaru.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel