Nouă funcție de președinte pentru Băsescu? Chirieac: Nu cred că va fi ales
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Traian Băsescu / captură foto Antena 3
Traian Băsescu / captură foto Antena 3
Traian Băsescu a fost surprins la vizionarea unui apartament în valoare de aproximativ 200.000 euro.

Săptămâna trecută, Traian Băsescu a anunțat că își caută apartament. „Unde să merg?! Caut apartament! Asta fac!”, spunea Traian Băsescu pe 4 aprilie, răspunzând astfel unei întrebări din partea jurnaliștilor. „Nu m-am gândit (n.r. la o anumită zonă), trebuie să îmi și convină financiar. Sunt multe lucruri. Să vedem, pentru că, după ce îl iei, trebuie și mobilat”, adăugase Traian Băsescu.

Paparazzi MediaFlux l-au surprins pe Traian Băsescu, luni, 11 aprilie, în jurul orei 11.00, când a mers în zona Pipera pentru a studia un apartament dintr-un ansamblu rezidențial nou. Conform sursei citate, apartamentul ar valora aproximativ 200.000 euro. Îmbrăcat sport, cu o șapcă pe cap, Traian Băsescu s-a întâlnit mai întâi cu un reprezentat al dezvoltatorului imobilar, chiar în fața blocului, apoi au mers împreună la un birou de vânzări din cadrul ansamblului.

„E ceva normal, în opinia mea”, a zis Bogdan Chirieac. „S-a dus mai în marginea orașului, domnul președinte Băsescu nu are bani mulți, știm asta... Și își caută un apartament în Pipera. Ce poți să spui? Nu s-a dus în zona de nord a Capitalei, unde un astfel de apartament costă de trei, patru ori mai mult”, a zis Bogdan Chirieac la Antena 3, întrebat despre acest subiect.

„Domnul Băsescu se mută mai la aer curat, e și bloc nou, un ansamblu nou de locuințe, ceea ce e de bine, zic eu. Nu te duci într-o casă veche. Deci, ce să-i spunem? Sănătate în casa nouă, ca să fim buni creștini”, a mai spus Bogdan Chirieac.

„Interesant este că se duce singur să vizioneze apartamentul. La fel de interesant este că se mută la bloc”, a zis Cătălina Porumbel. „La Bruxelles cred că locuiește tot la bloc domnul Băsescu. Odată cu vârsta, apreciezi mult apartamentul. Nu sunt scări de urcat, te sui în lift. Mă gândesc și la aspectul acesta. Atât doar că Pipera, în absența infrastructurii, e pentru cei care conduc mașina. Pipera oferă un confort al locuințelor noi, dar nu are niciun fel de infrastructură urbană autentică și de bună calitate, din nefericire”, a mai spus Bogdan Chirieac.

Băsescu, președinte de bloc?

„Dacă va face această alegere, va fi Traian Băsescu și președinte de bloc?”, a întrebat Cătălina Porumbel. 

„Nu cred că îl vor alege vecinii. Ce a rămas din mandatele domniei sale, cu toată dragostea... (...) Lași în urmă o Românie nedezvoltată, unde nu au fost lucrări majore de infrastructură, unde nu s-au făcut salturi pe calea prosperității. E amar - cred că e cuvântul cel mai potrivit”, a zis Bogdan Chirieac.

Ulterior, a intervenit și Sarmiza Andronic: „Mie mi-a plăcut foarte tare întrebarea cu președintele de bloc. Poate să rămână cu această titulatură, dacă i-a plăcut foarte mult. Președinte, pur și simplu.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel