Nou scandal pe Valea Prahovei, după o șicanare în trafic. Oana Zăvoranu: Un dement a ieşit cu cuţitul la noi
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Nou scandal pe Valea Prahovei, după o șicanare în trafic. Oana Zăvoranu: Un dement a ieşit cu cuţitul la noi  / Foto: Facebook Oana Zăvoranu
Nou scandal pe Valea Prahovei, după o șicanare în trafic. Oana Zăvoranu: Un dement a ieşit cu cuţitul la noi / Foto: Facebook Oana Zăvoranu
Un nou scandal ar fi avut loc în trafic, pe Valea Prahovei. Oana Zăvoranu ar fi fost atacată cu un cuțit.

Un nou scandal ar fi avut loc, miercuri după amiază, în trafic, în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei. Soțul Oanei Zăvoranu ar fi fost amenințat cu un cuțit de șoferul unei alte mașini, în urma unei șicanări în trafic. Vedeta ar fi sunat la 112 să reclame incidentul, iar ulterior a mers la poliție pentru a depune o plângere în acest caz.

„Sunt la poliţie. Îi fac plângere penală unui dement care a ieşit cu cuţitul la noi în trafic la ieşirea din Azuga. La un moment dat când a vrut Alex să intre într-o depăşire pe linie discontinuă să înaintăm în coloană, un psihopat a pus maşina perpendicular în faţa noastră, pe linia opusă şi a ieşit cu cuţitul la noi”, a declarat Oana Zăvoranu pentru spynews.ro.

Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Poliţiei Prahova, apelul a fost primit în jurul orei 13:00, femeia reclamând că a fost implicată într-un conflict în trafic, pe raza staţiunii Buşteni de pe Valea Prahovei, scrie newsbv.ro.

„Poliţiştii au demarat, de îndată, activităţi pentru identificarea şi depistarea celor două autoturisme implicate, procedând la oprirea regulamentară a acestora, pe raza oraşului. Din primele verificări efectuate s-a stabilit faptul că pe fondul unor neînţelegeri în trafic, unul dintre conducătorii auto implicaţi s-a deplasat la celalalt autoturism şi ar fi adresat injurii şi ameninţări bărbatului aflat la volan, având asupra sa un obiect tăietor-înţepător”, au informat oficialii IPJ Prahova.

Alte două scandaluri între șoferi, tot pe Valea Prahovei

Acesta al treilea dosar deschis de poliţişti în urma unor scandaluri în trafic în zona localităţilor de pe Valea Prahovei. În a doua zi din an, în dreptul localității Bușteni, mai mulți șoferii au început să se bată în trafic. De vină ar fi fost un șofer cu numere de Tulcea care a forțat intrarea în drumul național de pe o șosea secundară. A fost nevoie de doar câteva gesturi și cuvinte între șoferi pentru ca totul să escaladeze. Toți ocupanții autoturismelor au ieșit și au început să se încaiere în mijlocul străzii. Pe imagini se observă chiar o femeie care este prinsă în această bătaie. Citește mai mult  AICI.

Luni dimineață a izbucnit o nouă bătaie între mai multe persoane, tot pe DN1. Tot scandalul ar fi pornit după ce un șofer ar fi depășit coloana de mașini formată la intrarea în Comarnic. Scena fost filmată de un martor. În imaginile surprinse de acesta se vede cum mai mulți bărbați își împart pumni în plină stradă. Vezi video AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel