Nou parteneriat între Ubisoft și o școala privată de media
Data publicării:
Autor: Lazarescu Corina
WhatsApp
Ubisoft
Ubisoft

           Cea mai mare și mai prestigioasă școală privată de media (SAE)  a anunțat  semnarea unui parteneriat cu Ubisoft România – cea mai importantă companie producătoare de jocuri video pentru PC și console prezentă în România,informează Mediafax.

[caption id="attachment_230163" align="alignleft" width="204"] sursa foto:last.fm[/caption]

Parteneriatul are drept scop creșterea nivelului conștientizării privind rolul procesului educațional în formarea și câștigarea competențelor profesionale.

UBISOFT se va implica activ în cadrul cursurilor universitare ale SAE de Animation & Game Design prin constituirea de grupe mixte de lucru (profesor-SAE, student-SAE, partener UBISOFT), pentru diferite tipuri de acţiuni cu caracter permanent sau punctual, care să rezolve probleme de interes comun.

„Institutul SAE este recunoscut la nivel global și parteneriatul este un pas normal pentru UBISOFT. Sunt sigur că vasta experiență pe care UBISOFT o aduce din industrie și modelul unic de învățământ SAE vor avea un efect decisiv asupra industriei de gaming din România. UBISOFT a avut mereu nevoie de forță de muncă bună, care să se ridice la un standard înalt, iar acțiunea aceasta este o mutare strategică în asigurarea unui flux continuu de profesioniști.” – a declarat Sebastien Delen, Managing Director .

Parteneriatul va pune în valoare și componenta de absorbire și integrare în mediul economic și de afaceri reprezentat de UBISOFT a absolvenților SAE, prin organizarea susținută a activităților de recrutare și testare, dar și prin derularea programelor de interviuri, stagii de practică, oferte de angajare.

„Parteneriatul cu SAE rezolvă o problemă a industriei locale de gaming și anume recrutarea unor viitori colegi bine pregătiți care să facă față cu brio solicitărilor, încă din prima zi.

România este în plină dezvoltare, iar parteneriatul cu SAE nu face decât să confirme standardele înalte pe care ambele companii le promovează.”, a declarat Grigoriada Stroe, Country HR Director .

UBISOFT este unul dintre cei mai importanți producători, publisheri și distribuitori de produse de divertisment interactive, la nivel mondial, care a crescut considerabil printr-o gamă de produse și parteneriate, diversificate și de calitate. Ubisoft are echipe de dezvoltare în 27 de țări și distribuie jocuri în 55 țări pretutindeni în lume.

Obiectivul principal este realizarea de jocuri video de cea mai înaltă calitate, folosind tehnologii de ultimă oră. În anul fiscal 2011-2012 Ubisoft a înregistrat o cifră de vânzări de 1031 milioane de euro  .

Pentru mai multe detalii vizitați www.ubisoftgroup.com.

Ubisoft România este prezentă pe plan local încă din 1992, fiind primul studio deschis după cel din Franța.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel