Data publicării:

Nou MANUAL în școli după ce Stela Popescu a murit

Autor: DCNews Team | Categorie: Stiri
WhatsApp
Stela Popescu, AVC
Stela Popescu, AVC
Camelia Ramniceanu, o cititoare DC NEWS din Constanța, după ce a văzut imaginile cu Stela Popescu de la "Gala femeilor de succes", a venit cu o propunere pe care ne-a trimis-o pe adresa redacției.

"Cu cele ce urmeaza, as fi putut sa ma adresez vreunui parlamentar. Stiu traseul, dar sunt sigura ca ar fi degeaba. Cred in ceea ce faceti, cred in puterea pe care o aveti, asa ca ma adresez Dumneavoastra.

Dupa ce am vazut ultima aparitie a D-nei Stela Popescu la Gala femeilor de succes, m-am intrebat in secunda unu: cum de a fost posibil sa nu fi inteles nimeni ce s-a intamplat? Eu nu sunt medic, nici macar cadru medical sau femeie de serviciu intr-un spital (o femeie de serviciu din spital ar fi inteles imediat, va asigur).

Nu avem nevoie de zane ca sa ajutam pe bunici, parinti, oameni dragi, oameni, sa traiasca putin mai mult sau macar sa moara decent, asistat, mangaiat sufleteste.

Va rog din suflet sa va ganditi cum se poate demara o campanie pentru ca in scoli sa se predea norme de prim ajutor, nu sporadic, ci in programa scolara.

Manual de sport avem, deci nu vad nici un motiv sa nu existe un manual de prim ajutor", a fost mesajul pe care ni l-a transmis Camelia Ramniceanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel