Nou caz Caracal în Piatra Neamț?! Minora a sunat la 112. Crimă șocantă! Sorin Ovidiu Bălan, dur după intervenția Poliției
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pixabay
Foto Pixabay
O adolescentă, în vârstă de 16 ani, a omorât un bărbat care ar fi sechestrat-o și ar fi încercat să o violeze. Totul s-a petrecut într-un apartament din Piatra Neamț.

Se pare că bărbatul i-a spus fetei de 16 ani că o va angaja, însă a sechestrat-o și a încercat să o violeze, apoi ea a încercat să se apere și l-a înjunghiat mortal. Fapta a avut loc în jurul orei 01:00, într-un bloc situat în centrul municipiului Piatra-Neamț. În încercarea de a o găsi pe fată, polițiștii ar fi spart o altă ușă. 

„O adolescentă de 16 ani, ținută captivă, își omoară agresorul. Informațiile noastre susțin că a sunat la 112 și înainte de a recurge la acest gest extrem”, a spus Cătălina Porumbel, marți după-amiază, la Antena 3. 

Ulterior, Sorin Ovidiu Bălan a fost întrebat dacă putem vorbi despre un alt caz Caracal: „S-a întâmplat ceea ce era de prevăzut. Autoritățile nu sunt capabile să protejeze cetățenii. Am văzut Caracalul. Am văzut după o groază de femei care au depus zeci, sute de plângeri la Poliție, spunând că sunt amenințate, urmărite de către soți geloși, prieteni, și care au fost, ulterior, căsăpite. Am văzut Poliție care stă la ușă să se facă o anumită oră, am văzut Poliție care greșește adresele. Ce ne rămâne de făcut dacă autoritățile nu sunt în stare?! Să ne apărăm singuri!”

„Ceea ce s-a întâmplat la Piatra Neamț... fata aceasta nu a vrut să fie o a doua Alexandra Măceșanu. A fost curajoasă, având probabil și în minte experiența de la Caracal, când vorbești la 112 vorbești de pomană...”, în opinia lui Sorin Ovidiu Bălan. „Spre deosebire de cei de la Caracal, care au găsit adresa, dar au stat la poartă, cei de acum au greșit adresa”, a continuat acesta, moment în care Cosmin Andreica, liderul Sindicatului Europol, a intervenit: „Nu e vorba despre a greși adresa, e vorba despre aceeași adresă, de la același etaj, unde erau două apartamente în care au pătruns concomitent!”

„Colegii de la Serviciul de Acţiuni Speciale nu ştiau exact în care dintre cele apartamente de la acel etaj se află minora, astfel încât au procedat la pătrunderea în forţă în ambele apartamente. Deci, nu putem vorbi despre o întârziere. Cu privire la incident în sine, este important de precizat că, în urmă cu mai multe zile, minora a fost dată dispărută după ce plecase de acasă de două zile. Ulterior a fost identificată de poliţişti şi a fost predată părinţilor, după care minora a plecat din nou de acasă, însă de data aceasta nu a mai fost sesizată dispariţia de către părinţii ei. Ştim că minora a încercat să se angajeze văzând un anunț. A luat legătura cu acea persoană pentru a se angaja la un cămin de vârstnici. Acolo a fost însă refuzată, iar la rugăminţile fetei, bărbatul respectiv a pus-o în legătură cu victima, victimă care era angajat la un restaurant şi care i-a promis fetei că va vorbi cu patronul restaurantului pentru a o angaja în bucătărie. În acea zi şi-au petrecut seara împreună, iar la un anumit moment, bărbatul a invitat-o la ea în apartament. Din datele pe care eu le deţin în acest moment, minora a luat legătura iniţial cu tatăl ei, căruia i-a spus că a ucis un bărbat. Nu e vorba despre a greşi adresa. Este vorba despe aceeaşi adresă de la același etaj, unde erau două apartamente. Două apartamente în care au pătruns concomitent", a precizat Cosmin Andreica la Antena 3.

„Așteptăm și informarea oficială de la STS, câte apeluri au fost date la 112 în acest caz”, a mai spus Cătălina Porumbel. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel