Nota primită de Ianis Hagi după meciul Alaves - Real Betis
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Alaves - Betis din etapa a noua din La Liga s-a încheiat cu scorul 1-1.

Ianis Hagi a fost titular. A contribuit la golul înscris de Alaves, dar a fost schimbat în minutul 73. Fotbalistul român a avut o prestație bună contra lui Betis, formație care evoluează în grupele UEFA Europa League, în acest sezon.

Ianis Hagi - nota 7,4 

În cele 73 de minute în care a fost aflat pe teren, Ianis Hagi a avut o acuratețe a paselor de 83%, după ce a reușit 25 din cele 30 de pase încercate. De asemenea, Ianis a reușit și 4 pase cheie. A creat o ocazie mare pentru Alaves. Hagi a șutat o singură dată în acest meci, însă încercarea sa a trecut puțin pe lângă poartă. Ianis Hagi a primit nota 7,4 din partea specialiștilor Sofascore.

Ianis Hagi, implicat în golul de 1-1 

Betis a deschis scorul în minutul 32, prin Perez, însă Deportivo Alaves a restabilit egalitatea la câteva secunde.

Ianis Hagi a executat o lovitură liberă de la aproape 35 de metri de poarta adversă, Garcia a reluat cu capul, goalkeeper-ul Bravo a respins in extremis de pe linia porții, dar  balonul l-a lovit pe Bellerin de la Betis, și a intrat în poartă.

Autogolul a fost unul neobișnuit, cum rar se vede pe un teren de fotbal, iar Ianis Hagi a avut o contribuție importantă în faza marcării golului egalizator.

Vezi și - Lista jucătorilor convocați de Edward Iordănescu pentru meciurile cu Belarus şi Andorra din preliminariile EURO 2024

Selecţionerul Edward Iordănescu a convocat 26 de jucători pentru meciurile cu Belarus şi Andorra din preliminariile EURO 2024, a anunţat sâmbătă site-ul Federaţiei Române de Fotbal (FRF).

Faţă de precedentele meciuri ale naţionalei, noutăţile din lot sunt Denis Drăguş (Gaziantep), Dennis Man (Parma) şi Louis Munteanu (Farul), în timp ce Tudor Băluţă, Marian Aioani (ambii de la Farul) şi George Puşcaş nu au fost convocaţi de această dată.

Prima reprezentativă întâlneşte Belarus în deplasare, la 12 octombrie, (ora 21:45, Stadion Szusza Ferenc din Budapesta) şi Andorra pe teren propriu, în 15 octombrie (ora 21:45, Arena Naţională din Bucureşti), în cadrul Grupei I a preliminariilor EURO 2024.

Ambele jocuri se vor disputa fără spectatori. La meciul cu Andorra, de pe teren propriu, va fi permis accesul gratuit copiilor care nu au împlinit vârsta de 14 ani.

După cum s-a anunţat, FRF a prelungit până luni termenul de înscriere a copiilor pentru intrarea gratuită la meciul echipei naţionale a României cu Andorra. Stabilit iniţial pentru 6 octombrie, ora 15:00, termenul limită de înscriere a fost prelungit până la 9 octombrie, ora 15:00.
Lotul alcătuit de Edward Iordănescu îl vedeți aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel