Urmărește emisiunea live
"Nostradamus cel viu" lansează un nou avertisment: "Instabilitate financiară și emoțională în lume". Care va fi cauza
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
"Nostradamus cel viu" lansează un nou avertisment: "Instabilitate financiară și emoțională în lume". Care va fi cauza / Foto: Pixabay, de Mystic Art Design
"Nostradamus cel viu" lansează un nou avertisment: "Instabilitate financiară și emoțională în lume". Care va fi cauza / Foto: Pixabay, de Mystic Art Design
"Nostradamus cel viu" avertizează că omenirea se va confrunta cu "instabilitate financiară și emoțională".

Athos Salomé, un medium brazilian supranumit "Nostradamus cel viu", susține că cel care va domina inteligența artificială va avea puterea de a aduce o uriașă "instabilitate financiară și emoțională" în lume, scrie Daily Star.

Astfel acesta a afirmat că în mod categoric că cel care "domină" tehnologia IA va "aduce răceală" în lume. Athos Salomé prezice că IA va ajunge să facă ca omenirea să se destabilizeze.

Salomé crede, de asemenea, că lumea va vedea un număr imens de "revelații" științifice și tehnologice, care vor răspunde la multe dintre misterele care înconjoară mintea umană, referindu-se, se pare, la ascensiunea ChatGPT de la OpenAI și a chatbotului AI Bard de la Google, care va fi lansat în curând.

Prezicerile lui "Nostradamus cel viu" care s-au adeverit

El a spus că problema este "atât de importantă" încât elitele au finanțat proiecte AI precum ChatGPT, având în vedere că Al devine din ce în ce mai integrat în viața noastră de zi cu zi.

ChatGPT a devenit deja încorporat în societate. Un judecător brazilian a recunoscut la începutul acestei luni că a folosit chatbot-ul AI pentru a-și confirma decizia dacă asigurarea unui copil autist ar trebui să acopere toate costurile tratamentului său medical.

"Nostradamus cel viu" are un palmares de preziceri corecte ale unor evenimente mondiale masive, inclusiv faptul că Argentina va învinge Franța la Cupa Mondială de anul trecut, moartea Reginei Elisabeta și chiar pandemia COVID-19.

VEZI ȘI: "Noul Nostradamus", cel care a prezis corect moartea Reginei Elisabeta a II-a, spune că cel de-al Treilea Război Mondial va fi declanșat anul acesta

Avertisment și privind obsesia lumii pentru Metaverse

Îngrijorător este faptul că Salomé a avertizat, de asemenea, că obsesia lumii pentru Metaverse ar putea provoca conflicte tot mai frecvente, adăugând: "Acesta va fi un fel de evadare din mediul social în care locuiește acest 'dominator', creând noua dimensiune". În ciuda avertismentului teribil al lui Salomé, se pare că Metaversul nu va dispărea prea curând.

Firma de consultanță în afaceri McKinsey & Company a dezvăluit că lumea tehnologiei a cheltuit peste 120 de miliarde de dolari pentru dezvoltarea metaversului în 2022.

Site-ul de tehnologie Gizmodo a raportat la începutul acestei luni că Meta, compania mamă a Facebook, cheltuia singură un miliard de dolari pe lună pentru proiectul Metaverse.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel