Nora Victoriei Beckham neagă că cele două ar fi certate. Nicola Peltz a revenit la sentimente mai bune
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Nora Victoriei și a lui David Beckham neagă că ar fi fost certată cu soacra sa. Motivul? Rochia ei de mireasă!

Nicola Peltz Beckham a respins zvonurile despre o "ceartă" între ea și soacra ei, Victoria Beckham. Actrița americană, în vârstă de 27 de ani, s-a căsătorit cu fiul cel mare al fostei Spice Girl, Brooklyn, în vârstă de 23 de ani, în Palm Beach, în luna aprilie, într-o ceremonie despre care se zvonește că ar fi costat milioane de dolari. Într-un interviu pentru The Sunday Times, Peltz Beckham a spus: „Nu este o ceartă! Tot văd peste tot acel cuvânt, „ceartă, ceartă, ceartă. Nu știu de ce i se spune ceartă. Adică, poate că au înțeles ceva? Și acum o etichetează cu ”ceartă"?

Ea a adăugat: „Nici o familie nu este perfectă!”

Atelierul Victoriei Beckham nu ar fi terminat rochia la timp

Fiica lui Nelson Peltz, omul de afaceri și investitor cu o avere de miliarde, Peltz Beckham a spus că nu acordă atenție zvonurilor din jurul presupusei dispute. Dacă ar fi fost să dea crezare zvonurilor, decizia ei de a nu purta o rochie de mireasă concepută de Victoria Beckham a fost sursa întregului scandal. În schimb, a optat să îmbrace o rochie Valentino Couture, scrie Sky News.

Abordând subiectul în interviul acordat publicației internaționale, Peltz Beckham a spus ”că totul a început și am mai spus asta, pentru că nu am ajuns să port rochia de mireasă a Victoriei. Dar adevărul este că îmi doream foarte mult să o port și mi s-a părut atât de frumoasă încât mama lui Brooklyn a trebuit să o facă asta! Și am fost foarte încântată să o port! Și nu am ajuns să o port!"

Ea a spus că după câteva discuții despre rochie, Victoria Beckham a sunat-o și i-a spus că nu a putut să facă rochia pentru că „atelierul ei nu a putut termina rochia la timp”. Brooklyn Peltz Beckham a calificat anterior zvonurile despre o ceartă drept „ridicole”.

Brooklyn și Nicola vor o familie mare

Aducându-le un omagiu unora dintre membrii familiei soțului ei, Peltz Beckham l-a numit pe socrul său David „o legendă”, iar cumnata sa Harper „cea mai dulce”, adăugând că ea și-a dorit întotdeauna o soră mai mică, ea fiind o soră între șase frați. Nicola a mai spus că speră să aibă o familie în câțiva ani.

”Ne dorim cu siguranță o familie mare. El are trei frați, eu am șase”, a spus tânăra. 

Actrița este cunoscută mai ales pentru rolurile sale din filmele The Last Airbender și Transformers: Age of Extinction, precum și pentru rolul recurent din serialul TV Bates Motel. De asemenea, a scris, regizat și jucat în propriul ei film, Lola James, care încă nu a fost lansat.

Victoria Beckham a început scandalul cu nora sa, Nicola Peltz

Nicola Peltz a rupt în cele din urmă tăcerea și a vorbit despre zvonul „războiului rece” dintre ea și Victoria Beckham într-un interviu comun cu Brooklyn pentru publicația Variety. Proaspăt căsătorită, în vârstă de 27 de ani, Nicola a împărtășit un mesaj criptic despre „oameni care te fac să te simți rău” alături de o fotografie sinceră a ei, tristă, cu ochii roșii și plini de lacrimi, din urmă cu patru zile, pe fondul unui dezacord.

Nicola a spus că ea crede că totul a început când nu a purtat rochia de mireasă concepută de Victoria Beckham pentru nunta din aprilie și a optat în schimb pentru couture Valentino, scrie Daily Mail. Ea a spus publicației: „Îmi doream foarte mult, apoi, după câteva luni, și-a dat seama că atelierul ei nu poate face asta, așa că a trebuit să aleg o altă rochie. Citește mai multe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel