Noile IQOS 3 și IQOS 3 Multi, lansare oficială în România! Beneficiile tutunului încălzit
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Cele mai noi dispozitive IQOS- IQOS 3 și IQOS 3 Multi- ajung, după lansarea globală din Tokyo, și în România. 

IQOS 3 și IQOS 3 Multi au un nou design și funcționalități îmbunătățite. În lume, peste cinci milioane de fumători au ales alternativa la țigările convenționale, datorită lipsei de fum. 

Philip Morris International Inc. („PMI") este liderul mondial al produselor fără fum. PMI a lansat în România noile produse IQOS, cea mai avansată alternativă fără fum. 

(w670)

Încă de ieri, 23 noiembrie, IQOS 3 și IQOS 3 MULTI, sunt disponibile pentru precomandă în România. Din 3 decembrie, vor putea fi comandate și online, în întreaga țară sau la consultanții IQOS. 

La noile produse au contribuit, echipa de designeri, oameni de știință și tehnicieni de talie mondială. Sugestiile consumatorilor din întreaga lume au pus baza noilor produse, care vin în întâmpinarea cerințelor fumătorilor din întreaga lume, ce au renunțat la fumatul tradițional. Ambele dispozitive au ca principiu de funcționare încălzirea tutunului. 

Au fost păstrate calitățile IQOS, de la liniile fluide, încălcarea rapidă până  la funcțiile suplimentare care fac experiența intuitivă. IQOS 3 și IQOS 3 Multi vin cu o varietate de peste 500 de combinații cromatice și accesorii care permit personalizarea acestora.

(w670)

Ce aduc în plus noile IQOS 3 și IQOS 3 Multi 

Bateria de o durată de viață superioară este plusul noilor IQOS. De asemenea, sunt prevăzute cu sistemul ProtectPlus, care previne deteriorarea în cazul impactului sau șocurilor.

Pe de altă parte, IQOS 3 Multi reinventează și revoluționează design-ul de bază al liniei IQOS, oferind utilizorilor până la 10 experiențe de consum consecutive și neîntrerupte. Designul este mai compact, iar portabilitatea devine un avantaj incontestabil pentru cei mereu on-the-go.

”Știința și inovația ne-au permis să dezvoltăm o categorie de produse care nu presupune ardere și fum, iar în baza sugestiilor primite de la consumatori am rafinat aceste dispozitive, adaptându-le nevoilor utilizatorilor. IQOS 3 și IQOS 3 MULTI reprezintă un pas important în îndeplinirea misiunii noastre de a crea un viitor fără fum. Și nu ne vom opri aici; vom continua să investim în tehnologie și să îmbunătățim constant experiența IQOS pentru a face mai ușoară tranziția fumătorilor adulți către alternativele fără fum” spune Branislav Bibic, Managing Director Philip Morris România. 

(w670)

Prin încălzirea tutunului, IQOS generează cu 90% mai puțini compuși chimici decât țigările. Pentru conceperea lor, au fost realizate, de către PMI, cercetări ample, studii de laborator, studii clinice pentru a reduce riscurile asociate fumatului. La baza celor scrise anterior, stau cercetări ce au arătat reduceri medii ale concentrațiilor pentru numeroși compuși chimici nocivi și potențial nocivi măsurați în aerosolul de la IQOS comparativ cu cei măsurați în fumul de la peste 1.600 de mărci de țigări în peste 40 de țări între 2008 și 2017. Prelevările de aerosol și fum s-au realizat folosind regimul de fumat Health Canada Intense. Calculele reducerilor exclud nicotina. Însă, bineînțeles, nu este lipsit de riscuri. 

PMI se așteaptă la un număr cât mai mare de fumători care vor alege alternativa, odată cu lansarea IQOS 3 și IQOS 3 Multi. 

Cine e Philip Morris International

Suntem o companie cu poziție de lider mondial în industria tutunului, dedicată fabricării și comercializării de țigări și alte produse cu nicotină în țări din afara Statelor Unite ale Americii. Ne construim viitorul având la bază produsele fără fum, care reprezintă o alegere mai bună pentru fumători decât continuarea fumatului. Prin intermediul capabilităților multidisciplinare de dezvoltare a produselor, unităților de producție de ultimă generație și fundamentării științifice, ne propunem să ne asigurăm că produsele noastre fără fum satisfac preferințele consumatorilor și îndeplinesc cerințele legale stricte. Viziunea noastră este ca aceste produse să înlocuiască în cele din urmă țigările, în beneficiul fumătorilor adulți, al societății, al companiei noastre și al acționarilor noștri. Pentru mai multe informații, vă rugăm vizitați website-ul PMI și PMIScience .

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel