Noi uniforme la Poşta Română. Horia Grigorescu: Acum poștașii au doar niște geci
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Horia Grigorescu, directorul general al Poştei Române, a anunţat că are printre priorităţi introducerea de noi uniforme pentru poştaşii de pe teren, dar şi pentru angajaţii din oficii. 

"În momentul de faţă, cei mai mulţi dintre poştaşi nu mai au uniforme, în afară de nişte geci care au rămas deja de câţiva ani buni în Poşta Română. Ce-mi doresc pentru anul 2021 – şi sunt optimist că vom reuşi să ducem la bun sfârşit acest proiect – este să schimbăm faţa în primul rând în oficiile poştale, pentru că acolo este cartea noastră de vizită, casa noastră, să le aducem la standardul anului 2021, să fie nişte condiţii bune, decente de muncă în care şi clientului să-i facă plăcere să intru.

Iar cel de-al doilea pas este introducerea uniformelor de front office pentru colegii din Poşta Română care lucrează în oficiile poştale, pasul următor reprezentându-l inclusiv dotarea poştaşilor de pe teren cu uniforma Poştei Române. Cu siguranţă vom apela la o firmă specializată în acest sens", a declarat, într-un interviu acordat DC News, Horia Grigorescu.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel