Data publicării:

Noi prieteni pentru Berbec, ceartă la muncă pentru Taur și Leu, iubire pentru Balanţă

Autor: Rodica Mitu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Marte în Vărsător are legătură cu următorul pas.

Horoscop Marte în Vărsător. Efecte pentru fiecare zodie / ascendent

Berbec / cei ascendent în Berbec

Marte guvernează casa a 11-a. Vorbim despre roadele ultimelor acţiuni pe care le-ai avut la nivel profesional în ultimele două luni. Marte în Vărsător vrea să faci următorul pas, să cunoşti oameni, să interacţionezi cu alţii, să îi scoţi în faţă sau să îi laşi să te scoată în faţă. Zona de prieteni se schimbă şi, pentru că Marte se apropie de Saturn, poţi lega noi prietenii sau poţi renunţa la anumiţi oameni din viaţa ta. Şi, pentru că Marte face un careu cu Uranus, îţi aduc aminte că sunt şi implicaţii financiare pe 22 martie. 

Taur / cei cu ascendent în Taur

Marte va încinge spiritele la locul de muncă. Nu o să îţi placă. Vor fi momente în care o să îţi vină să te cerţi cu toţi. Nu o să o faci pentru că vrei să păstrezi anumite aparenţe, dar cert este că vei avea tendinţa să te implici în conflicte. Marte în casa a 10-a se va întâlni şi cu Venus, guvernatorul tău. Este şi susţinere, însă relaţia cu autorităţile, cu şefii e mai neplăcută. Mai ales în jurul datei de 22 martie, când face careu cu Uranus, va fi o luptă pentru libertate, delimitare. Iar pe 5 aprilie, Marte va face o conjuncţie cu Saturn, ceea ce înseamnă că se pot lua nişte decizii la locul de muncă. Vor fi mai implacabile, nu poţi să reacţionezi, eşti obligat să le urmezi. Depinde de tine dacă le urmezi sau schimbi ceva în viaţa ta. De asemenea, cu Marte în casa a 10-a, s-ar putea să vrei să iei nişte decizii pentru oamenii de lângă tine.

Gemeni / cei cu ascendent în Gemeni

Marte se duce în casa a 9-a. Este minunat dacă ai o restanţă, dacă ai un examen pe care l-ai amânat, Marte zice "Hai!". Şi Marte prin casa a 9-a e bun pentru a călători, pentru a te expune, pentru a le spune celorlalţi ce obiective ai şi pentru a te expune, pentru a le spune celorlalţi ce obiective ai şi pentru a rezolva chestiuni administrative, hârtii, facturi, toată zona aceasta. Marte prin casa a 9-a aduce şi obiective şi o perioadă bună să înveţi absolut orice. Grijă la conflicte!

Continuarea pe astrosens.ro!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel