Noi previziuni pentru Gemeni, Berbec, Rac, Leu, Balanță, Scorpion, Vărsător. Începe o perioadă bună pentru Taur
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Daniela Simulescu, astrolog, revine cu noi previziuni pentru zodii.

Ca de obicei, emisiunea cu horoscopul zilnic va fi difuzată începând cu ora 9.00.

Astrologul Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

Berbec

Vei căuta să îmbini utilul cu plăcutul în orice domeniu. Și chiar te vei implica. Reușești să vorbești mai puțin și să muncești mai mult. 

Taur

Îți vei manifesta afecțiunea și vei aștepta ca persoana iubită să facă același lucru. Începe o perioadă bună pentru gesturi romantice. 

Gemeni

Mercur se pregătește să retrogradeze, deci nu prea te vei simți în apele tale. În plus, familia îți dă bătăi de cap. 

Rac

Vorbești mult despre lucrurile care îți plac. Din fericire, oamenii nu se plictisesc și te ascultă cât este ziua de lungă.

Leu

Astrele îți recomandă să fii mai chibzuit. Adică să te și bucuri de banii veniți din munca proprie, dar să îi și economisești. 

Fecioară

Venus vine cu o porție de carismă, dorință de frumusețe și iubire, dar și cu multă delăsare. Trebuie să ai grijă cu proiectele profesionale. 

Balanță

Te vei gândi de două ori înainte de a răspunde unei invitații de partcipare la anumite evenimente. Vei deveni mai retras. 

Scorpion

Prietenii vor fi de mare folos. Mai ales dacă ești singur. Pentru ceilalți, partenerul va insista să vă gândiți serios la planurile de viitor. 

Săgetător

Vei avea mai multă vizibilitate la serviciu. Dar trebuie să ai grijă, poate veni și în urma unei reușite, dar și a unei greșeli. Depinde doar de tine. 

Capricorn

Încerci să te prezinți lumii cât mai serios, înțelept și matur. Dar nu uita că omul este supus din când în când greșelilor. 

Vărsător

Astrele te invită să investești în propria persoană. Astfel, nu vei resimți serios toate cheltuielile. Pot apărea mici încurcături în program. 

Pești

Venus tranzitează casa parteneriatelor. Deci vei primi sprijin din partea celorlalți. Nu te hazarda cu cheltuielile!

 

 

Venus se mută în semnul Fecioarei, unde va sta până pe 29 septembrie. În această perioadă, vom fi destul de selectivi în alegerea unui partener și rezervați. Planeta iubirii nu se simte foarte confortabil în zodia disciplinei și logicii. Preferăm să ne arătăm sentimentele într-un mod practic, serios și analitic. Criticăm defectele partenerului, dar nu o vom face degeaba. Vom veni cu soluții tocmai pentru a ne arăta devotamentul. În plus, și pe plan financiar vom fi mai calculați, potrivit astrologului Daniela Simulescu.

 

„Dacă săptămâna ce se termină a fost mai fadă, mai sărăcăcioasă din punct de vedere al evenimentelor, iată că în săptămâna ce urmează avem ce discuta, avem ce povesti. Spun asta pentru că săptămâna care a trecut nu a fost exact pe gustul meu. Dar când nu sunt aspecte, atunci facem lucrurile să meargă mai uşor de la sine. De mâine încolo, avem ce discuta. Şi chiar de mâine avem un tranzit interesant, Venus intră în semnul Fecioarei, unde va sta până pe 29 septembrie. Începem să ştergem praful de pe emoţii, devenim mai pragmatici, mai selectivi", a spus astrologul Daniela Simulescu în debutul emisiunii astrologice săptămânale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel