Noi previziuni pentru Berbec, Gemeni, Rac, Taur, Fecioară, Balanță, Săgetător. Ajutor pentru Leu, exact de la cine nu se așteaptă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Astrologul Daniela Simulescu revine cu noi previziuni.

Ca de obicei, emisiunea despre horoscopul zilnic va fi difuzată începând cu ora 9.00. Rămâneți alături de noi!

Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

Berbec

Conjuncția Marte-Chiron îți poate aduce în cale tot felul de situații în care furia va juca un rol destul de important. 

Taur

Astrele te invită să faci curățenie, și la propriu, și la figurat. Trebuie să fii mai atent la modul în care îți cheltuiești banii. 

Gemeni

Cum Soarele se apropie de un careu cu Neptun, nivelul de confuzie poate fi îngrijorător. Dar oamenii apropiați te vor ține cu picioarele pe pământ. 

Rac

Atunci când un șef îți spune ceva ce nu îți convine, astrele te invită să îți amintești că acesta nu este un părinte, o rudă sau o persoană apropiată. 

Leu

Este posibil să primești ajutor, însă exact de la cine nu te aștepți. Deci nu este cazul să îi blamezi pe cei care nu te pot sprijini. 

Fecioară

Nu prea vei avea clipe de liniște. Parcă toată lumea vrea ceva de la tine. Evită să te contaminezi cu problemele personale ale celorlalți. 

Balanță

Relația cu partenerul poate suferi dacă vă aruncați reproșuri doar de dragul de a o face. Ar fi bine să eviți conflictele cu oricine. 

Scorpion

Colegii îți pot da bătăi de cap. Este posibil să fii nevoit să le repari unele greșeli sau să le spui lucruri mai dureroase. 

Săgetător

După Luna Plină de ieri, este cazul să te odihnești. Nu te gândi la câteva minute din când in când, ci la o pauză planificată. 

Capricorn

Luna îți tranzitează semnul. Te vei confrunta cu diverse emoții, unele dintre ele provocate de neliniștea din sânul familiei. 

Vărsător

Cuvintele dor. Atât ale tale, cât și cele ale oamenilor apropiați. Dar doar discutând veți ajunge la un numitor comun. Nu neglija somnul!

Pești

O zi bună pentru a te gândi în mod obiectiv la propria valoare. Acest proces te va ajuta cu siguranță la evenimentele din viitorul apropiat. 

 

 

Marte în Taur din 5 iulie

 

Marte va tranzita semnul Taurului între 5 iulie și 20 august. „Perioada respectivă se anunță a fi destul de tensionată din punct de vedere financiar”, potrivit astrologului Daniela Simulescu.

„Marte se va întâlni cu Uranus și cu Nodurile Lunare, ceea ce înseamnă că, atât la nivel mondial, cât și personal, vom simți mugurii unei crize. Deciziile care se vor lua vor crea multe frustrări”, a subliniat Daniela Simulescu.

Ce urmează în perioadă următoare aflați de la astrologul Daniela Simulescu în emisiunea despre tranzitul lui Marte în Taur. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel