Noi MAJORĂRI de SALARIU, cu 20%
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Camera Deputaților a adoptat noi majorări de salariu. Pentru cine vor fi aplicate.

Camera Deputaţilor a adoptat, marţi, proiectul de lege prin care se majorează cu 20% salariile personalului din Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier şi din Autoritatea Navală Română, citează Agerpres.

S-au înregistrat 160 de voturi "pentru" şi 96 de abţineri.

Propunerea legislativă are ca obiect de reglementare completarea Legii-cadru nr.153/2017, astfel încât personalul din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier şi din cadrul Autorităţii Navale Române să beneficieze de o majorare a salariului de bază cu 20%.

Se majorează cu 20% faţă de nivelul acordat

"Începând cu drepturile salariale aferente lunii ianuarie 2020, cuantumul brut al salariilor de bază de care beneficiază personalul din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier - ISCTR se majorează cu 20% faţă de nivelul acordat pentru luna decembrie 2019. (...) Începând cu drepturile salariale aferente lunii ianuarie 2020, cuantumul brut al salariilor de bază de care beneficiază personalul din cadrul Autorităţii Navale Române se majorează cu 20% faţă de nivelul acordat pentru luna decembrie 2019", prevede textul adoptat.

Camera Deputaţilor este for decizional.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel