Data publicării:

Noi griji pentru Simona Halep. Imagine publicată după accidentarea la genunchi

Autor: Rodica Mitu | Categorie: Sport
WhatsApp
Simona Halep s-a retras, joi, de la turneul de la Linz, unde urma să joace în semifinale cu Jaqueline Cristian.

Simona Halep a anunțat, joi, pe Facebook, că nu poate juca din cauza accidentării suferite miercuri, la genunchi.

„Din păcate, nu pot juca în semifinala din această seară, după ce m-am accidentat la genunchi în meciul de ieri. Aș face orice să pot juca, dar este umflat și dureros și jucând nu aș face decât să înrăutățeasc situația. Vreau să mulțumesc foarte mult organizatorilor turneului și fanilor de aici, din Austria, pentru o săptămână fantastică. Sper să mă întorc!”, a precizat jucătoarea de tenis Simona Halep.

Joi seara, la Linz, ar fi urmat să aibă loc un duel sută la sută românesc în semifinalele turneului de tenis feminin de la Linz, între Jaqueline Cristian (100 WTA) și Simona Halep (20 WTA).

Ulterior, Simona Halep a postat și o imagine cu genunchiul bandajat. „Mulțumesc, WTA Linz, pentru Wild Card. Chiar dacă a trebuit să mă opresc, a fost o săptămână grozavă”, a fost mesajul care a însoțit fotografia postată de Simona Halep.

Foto captură storie Instagram Simona Halep

2. -imagine fara descriere- (simona_halep_captura_storie_instagram_23225300.jpg)

Amintim că Simona Halep se calificase în semifinala turneului de tenis de la Linz, învingând-o în sferturi pe italianca Jasmine Paolini (51 WTA).  

Simona Halep, despre viaţa de familie: „Sunt o soţie bună, deşi nu credeam!” Câţi copii vrea


Jucătoarea de tenis Simona Halep a devenit soţia lui Toni Iuruc pe 15 septembrie, la Constanţa. Cei doi au făcut cununia civilă la Mamaia, urmând ca ceremonia religioasă sa aibă loc anul viitor. Prezentă în aceste zile la turneul de tenis din Linz, Simona Halep a acordat un interviu mai puţin obişnuit, sportiva vorbind despre viaţa de familie.

Jucătoarea de tenis Simona Halep a oferit detalii din căsnicia sa şi a dezvăluit câţi copii îşi doreşte. „Îmi doresc trei copii, dar cred că vor fi doi. Nu am timp pentru trei copii. Anul viitor va fi nunta tradiţională, la biserică. Am timp destul să aleg rochia. Sunt fericită! Nu mai sunt speriată, acum câţiva ani spuneam că nu aş putea fi o soţie bună, dar se pare că sunt”, a declarat Simona Halep în timpul interviului cu Barbara Schett.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel