Noi dosare aprobate în cadrul “Programului microbuze electrice, hibride și alimentate cu gaz natural comprimat”
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Fotografie de la Lê Minh, Pexels
Fotografie de la Lê Minh, Pexels

Administrația Fondului pentru Mediu a publicat noi liste cu dosare aprobate pe site-ul www.afm.ro în urma ședinței comitetului de Avizare din 27 martie 2024.

În cadrul “Programului microbuze electrice, hibride și alimentate cu gaz natural comprimat” a fost publicată o nouă listă care conține 25 dosare aprobate în valoare de 454.644.073 lei. 

Referitor la “Programul Prima conectare la sistemul public de alimentare cu apă și canalizare” finanțat din PNRR a fost publicată o nouă listă conținând 7 dosare aprobate în valoare de 47.878.937,15 lei pentru branșarea la rețeaua de alimentare cu apă și canalizare a 5.123 de gospodării.

De asemenea, în cadrul “Programului Casa Eficientă Energetic” a fost publicată o nouă listă conținând 6 dosare aprobate depuse de către solicitanți persoane fizice în valoare de 314.598,98 lei. 

Totodată, în cadrul “Programului Iluminat Public – sesiunea 19.08.2022„ a fost publicată o nouă listă care conține 1 dosar aprobat în valoare de 3.000.000 lei depus de UAT Oraș Călan, județul Hunedoara. 

Listele dosarelor aprobate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul www.afm.ro, la secțiunile aferente Programelor Microbuze pentru elevi, Prima conectare la sistemul public de alimentare cu apă și canalizare (PNRR), Casa Eficientă Energetic și Iluminat Public – sesiunea 19.08.2022.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel