Noi detalii în cazul tatălui din Bacău care și-a înecat copiii de 5 luni, respectiv 4 ani. Ce spune mama micuților
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Noi detalii în cazul tatălui din Bacău care și-a înecat copiii de 5 luni, respectiv 4 ani. Ce spune mama micuților  / Foto: Pixabay, de Tumisu
Noi detalii în cazul tatălui din Bacău care și-a înecat copiii de 5 luni, respectiv 4 ani. Ce spune mama micuților / Foto: Pixabay, de Tumisu
Apar noi detalii în cazul tatălui din Bacău care și-a înecat copiii.

Doi copii de 5 luni, respectiv 4 ani, au murit, duminică, aruncați în lac, în județul Bacău, de către tatăl lor, după o ceartă cu mama copiilor. Este a doua tragedie care șochează România în ultimele zile, după cazul femeii din Timișoara care s-a aruncat de pe un bloc cu cei doi copii ai săi, de 3 și respectiv 6 ani (Vezi AICI știrea).

În cazul de la Timișoara toți trei au murit. În cazul de la Bacău, în schimb, au fost găsite doar cadavrele micuților. Bărbatul de 30 de ani este încă de negăsit. Oamenii legii presupun fie că acesta s-a aruncat împreună micuții, fie că a i-a ucis pe copii și a fugit de la fața locului. Se pare că înainte de a lua micuții și a-i duce la baraj, individul s-a certat cu mama acestora. El ar fi amenințat-o pe femeie că se va sinucide alături de bebelușul de 5 luni și copilul de 4 ani. Cei doi soți mai au un copil de 6 ani, care, din fericire, se afla la bunici în ziua tragediei.

Ce spune mama copiilor

Mama copiilor spune că bărbatul avea probleme psihice și chiar a stat internat în spital din această cauză, în urmă cu două luni.

"Mama celor doi copii care au fost aruncați în râu a mărturisit că bărbatul avea probleme grave de sănătate. Acesta fusese internat în urmă cu aproape două luni la psihiatrie. Apropiații spun că totul ar fi pornit de la o banală ceartă cu soția. După răfuiala de acasă, individul în vârstă de 30 de ani a venit cu amenințări la adresa mamei și a spus că se va arunca în râu cu cei mici. Femeia este și cea care a alertat autoritățile. După cum spuneam, polițiștii i-au găsit pe cei doi copii în apă atunci când au ajuns la fața locului și i-au adus la mal, acordându-le primul ajutor până când a ajuns și celălalt echipaj de salvare. La fața locului a ajuns un echipaj medical, însă toate eforturile au fost în zadar. cei doi micuți nu au mai avut nicio șansă, iar medicii au declarat decesul. Până în acest moment bărbatul nu a fost găsit de autorități. El este căutat atât de polițiști, cât și de pompieri.", a relatat jurnalistul Ionuț Jifcu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel