Data publicării:

Noi detalii în cazul morții afaceristului din Sibiu. Adrian Kreiner ar fi fost urmărit de hoți timp de câteva zile dintr-o casă părăsită

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp

Indivizii care l-au bătut pe Adrian Kreiner l-ar fi urmărit pe milionarul din Sibiu timp de câteva zile dintr-o casă părăsită.

Apar noi detalii în cazul morții lui Adrian Kreiner, milionarul din Sibiu care a decedat la 3 zile după ce a fost bătut crunt de către trei indivizi în propria lui casă. Se pare că cei care au pătruns în locuința sa l-au urmărit timp de câteva zile dintr-o casă părăsită, potrivit Antena 3 CNN.

VEZI ȘI: Mesajul iubitei omului de afaceri din Sibiu, ucis în propria casă: Cei care ne-au atacat în timp ce dormeam...

Cum au acționat hoții

Criminaliștii au analizat imaginile surprinse pe camerele de supraveghere și au observat că atacatorii au pătruns în locuința omului de afaceri prin garaj, după ce au traversat strada, pe jos, dintr-o casă părăsită care se află vis-a-vis de domiciliul acestuia. Tocmai din acest motiv se crede că suspecții au petrecut câteva zile bune în această casă nelocuită, timp în care l-au filat pe Adrian Kreiner și și-ar fi pus bine planul la punct. 

VEZI ȘI: Un milionar din Sibiu, vecin cu Klaus Iohannis, a murit după ce a fost bătut și jefuit în propria casă. Motivul atacului. Dan Antonescu lansează 3 ipoteze

Potrivit anchetatorilor, hoții au sărit gardul vilei afaceristului și au pătruns înauntru pe fereastră. Înainte de asta au avut grijă să dezactiveze sistemul de alarmă și camerele video din exteriorul casei, dar cele montate în interior au rămas funcționale.

Unul dintre indivizi, surprins de camerele de supraveghere de pe stradă

 

Adrian Kreiner ar fi dormit în momentul în care a fost atacat. Cei trei indivizi i-ar fi acoperit fața cu o pernă și i-ar fi legat mâinile, iar apoi l-au bătut cu brutalitate, momente surprinse și de camerele de supraveghere din interiorul casei. Ulterior aceștia au furat câteva ceasuri scumpe și 200 mii de euro, apoi au fugit. După comiterea jafului, unul dintre ei a fost surprins de camerele de supraveghere pe stradă, în timp ce fuma o țigară.

Totodată, oamenii legii au ridicat de la fața locului resturi de țigări, în speranța că vor găsi probe care să îi ajute în anchetă.

Reamintim că Adrian Kreiner a murit, marți seara, la Spitalul Județean din Sibiu, unde se aflase în comă profundă, după ce fusese bătut de cei trei indivizi mascați care au pătruns în casa sa. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel